Κλάμα Νο... 100 από Ολυμπιακό για την τιμωρία!

Κλάμα Νο... 100 από Ολυμπιακό για την τιμωρία!
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την τιμωρία που του επιβλήθηκε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τιμωρία που της επιβλήθηκε για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, κλαίγοντας και απειλώντας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της αναφέρεται στην τιμωρία που της επιβλήθηκε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από το Πειθαρχικό Όργανό της Super League και τονίζει ότι «πρόκειται για μία άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα».

«Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός. Ναι, ο Ολυμπιακός το αναφέρει αυτό που για 20 και πλέον χρόνια το έκανε συστηματικά και χωρίς ίχνος τσίπας.

Η ανακοίνωση:

Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Περισσότεροι του ενός παράγοντες συνετέλεσαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους στο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μια άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή του, χωρίς να παραλείψει να έχουν νόμιμες συνέπειες όσοι εσκεμμένα συνέβαλαν στην διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου.

Και να είναι βέβαιοι ότι και από αυτή τη δοκιμασία η ομάδα θα βγει πιο δυνατή και ακόμα πιο αποφασισμένη για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X