Σοκαριστικό βίντεο απο την επίθεση με τσεκούρι σε οπαδό του ΠΑΟΚ

Σοκαριστικό βίντεο απο την επίθεση με τσεκούρι σε οπαδό του ΠΑΟΚ

Δίχως τέλος η ιστορία της οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, θύμα αυτή τη φορά ενας οπαδός του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο από βίαιη επίθεση σε 35χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ τα ξημερώματα Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στα βίντεο, ομάδα ατόμων που φορούν κράνη ή κουκούλες, πραγματοποιούν επίθεση, μεταξύ άλλων, με τσεκούρι, καρέκλες και πυρσούς, ενώ ακούγεται ακόμη και το τέιζερ που κρατούν.

Ακολουθεί σκηνικό απίστευτης έντασης, με τους περαστικούς να φεύγουν από το σημείο.

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση σημειώθηκε στις 05.30 τα ξημερώματα έξω από μπαρ στην οδό Λώρη Μαργαρίτη της Θεσσαλονίκης, στο οποίο ο 35χρονος εργάζεται ως υποδοχή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θοδωρή Καραγιάννη, εκείνο το βράδυ βρισκόταν στο μπαρ ως πελάτης, όταν είδε ξαφνικά να έρχονται προς το μέρος του περίπου 30 άτομα.

Όπως περιέγραψε ο κ. Καραγιάννης : «ξεκίνησαν να τον χτυπούν και έβριζαν την ομάδα που υποστήριζε, φώναζαν “γ… τον ΠΑΟΚ σου”. Περίπου 10 εξ αυτών που ήταν οπλισμένοι με τσεκούρια, τέιζερ και αλυσίδες τον χτυπούσαν προσπαθώντας να τον πετύχουν σε ζωτικά σημεία του σώματος και κυρίως στο κεφάλι. Έβαλε τα χέρια και τα πόδια του μπροστά για να προστατευτεί αλλά δέχθηκε πολλά χτυπήματα».

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια και στα πόδια από όπου πήρε εξιτήριο.

Την υπόθεση ερευνούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια σύλληψη.

Πηγή:sdna

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X