Σοκαριστικές μαρτυρίες από την επίθεση στο πούλμαν της Λυών «Δεξιά και αριστερά υπήρχαν οπαδοί, ήταν εκεί για να πολεμήσουν»

Σοκαριστικές μαρτυρίες από την επίθεση στο πούλμαν της Λυών «Δεξιά και αριστερά υπήρχαν οπαδοί, ήταν εκεί για να πολεμήσουν»
Photo Credits: INTIME

Ανατριχίλα προκαλούν οι μαρτυρίες οδηγού ενός πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Λυών στο «Βελοντρόμ» και ενός οπαδού της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ματαίωση του παιχνιδού οδήγησε η σκληρή επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της Λυών καθ’ οδόν για το «Βελοντρόμ» και το ντέρμπι με αντίπαλο την Μαρσέιγ.

Και φυσιολογικό, βέβαια, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο προπονητής της Ολιμπίκ, Φάμπιο Γκρόσο, ο ποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

Το πούλμαν με την αποστολή της ομάδας δεν ηταν το μόνο που δέχτηκε επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων, αφού «χτυπήθηκε» και το πούλμαν που μετέφερε τους οπαδών της Λιόν, κοντά στο γήπεδο!

Τις πρωτόγνωρες καταστάσεις περιέγραψε με…  λεπτομέρειες στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC Sport» ένας από τους οδηγούς.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ. Όλα πήγαν καλά μέχρι την άφιξη κοντά στο γήπεδο. Τα πρώτα λεωφορεία χτυπήθηκαν με πέτρες και αυτοσχέδιες ρουκέτες», ανέφερε σχετικά.

Ακόμα… χειρότερα η μαρτυρία του Φαρίντ, οπαδού της Λιόν ο οποίος ήταν μέσα σε ένα από τα πούλμαν που μετέφεραν τον κόσμο στο «Βελοντρόμ»…

«Τα παράθυρα αυτών των λεωφορείων έσκασαν. Το CRS μας είπε να επιταχύνουμε. Δεξιά και αριστερά υπήρχαν οπαδοί. Ένιωθα ανασφάλεια. Ήταν εκεί για να πολεμήσουν. Παρά την αστυνομική προστασία, υπάρχουν ακόμη πέντε λεωφορεία των οποίων τα παράθυρα εξερράγησαν», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X