Επιστρέφει με 3.25 η ΑΕΚάρα και στη σκληρή πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ!

Επιστρέφει με 3.25 η ΑΕΚάρα και στη σκληρή πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ!

Μεγάλο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, ΑΕΚ εναντίον ΠΑΟΚ και όλα τα στοιχεία οδηγούν σε «κιτρινόμαυρη» επικράτηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30) στο «κάστρο» της Νέας Φιλαδέλφειας και ετοιμάζεται να διευρύνει το σερί της κόντρα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο «Δικέφαλος» κέρδισε στα τρία τελευταία σερί παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες και σε αυτό το διάστημα δεν δέχτηκε ούτε ένα γκολ από τον ΠΑΟΚ, ενώ, σήκωσε και την κούπα του Κυπελλούχου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η ΑΕΚ ανέκτησε το πάνω χέρι στο ζευγάρι και δεν υπάρχει αμφιβολία πως βρίσκεται ένα σκαλί πιο πάνω σε ποιοτικό επίπεδο.

Αν στην εξίσωση μπουν η ανάγκη αντίδρασης μετά την άδικη ήττα από τη Μαρσέιγ (3-1) και η μεγάλη ώθηση από τους φιλάθλους της, τότε η «Ένωση» διαθέτει όλα τα απαραίτητα συστατικά για τη νίκη, που βρίσκεται σε απόδοση 1.75.

Από εκεί και πέρα, ο Αλμέιδα θα περιμένει να δει τους διαθέσιμους παίκτες, όμως το βάθος στο ρόστερ του επιτρέπει να ρίξει στο γήπεδο παίκτες με μεγάλη ποιότητα, με κλάση και με πολλές παραστάσεις από αντίστοιχα ματς. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που επιβάλλει τον ρυθμό της και στα περισσότερα παιχνίδια της… κατασκηνώνει στην αντίπαλη περιοχή: Το ενδεχόμενο να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα του ντέρμπι συναντάται σε απόδοση 2.95.

Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει ο Έκι Πόνσε. Ο Αργεντινός φορ θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης και όλοι ξέρουν πως αυτά τα ματς του… πάνε. Ο Πόνσε σκόραρε κόντρα σε Ολυμπιακό, Μπράιτον και σίγουρα μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στο 3.25 να σκοράρει ο Ε.Πόνσε.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X