Κιν για Φερνάντες: «Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του αρχηγού είναι το αντίθετο από αυτό που θα ήθελα» (VIDEO)

Κιν για Φερνάντες: «Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του αρχηγού είναι το αντίθετο από αυτό που θα ήθελα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ Ρόι Κιν μετά την ήττα απο την Σίτι, αναφέρθηκε στον Φερνάντες λέγοντας οτι δεν έχει στη στόφα αρχηγού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εξαιρετικός – για ακόμα μία φορά – Έρλινγκ Χάλαντ, που πέτυχε δύο τέρματα και είχε μια ασίστ οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι σε άλλη μια επικράτηση 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε άνετα το ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Ο παλαίμαχος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» και νυν τηλεσχολιαστής, Ρόι Κιν,έβγαλε στη σέντρα τον αρχηγό της ομάδας, Μπρούνο Φερνάντες, τον κατηγόρησε για γκρίνια, ενώ δήλωσε πως δεν αξίζει να φοράει το περιβραχιόνιο.

«Βλέποντας ξανά τον Φερνάντες θα τον έβγαζα από αρχηγό 100%», δήλωσε στο Sky Sports ο Κιν και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη απόφαση, πήραν επίσης την αρχηγία από τον Μαγκουάιρ, αλλά ο Φερνάντες δεν έχει τη στόφα αρχηγού.

Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης χωρίς αμφιβολία, αλλά αυτό που είδα, το κλαψούρισμα, την γκρίνια του και το να πετάει συνεχώς τα χέρια του στον αέρα.

Πραγματικά δεν είναι αποδεκτό. Από ό,τι είδα, θα έβγαζα το περιβραχιόνιο από πάνω του. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις. Θα ξεκινούσα λοιπόν, με αυτό γιατί ο προπονητής είναι ικανός να το κάνει.

Ο Φερνάντες είναι ένας λαμπρός ποδοσφαιριστής, αλλά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του αρχηγού είναι το αντίθετο από αυτό που θα ήθελα σε έναν αρχηγό», ολοκλήρωσε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X