Οι αριθμοί του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ μέσα από τα μάτια της Super League

Οι αριθμοί του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ μέσα από τα μάτια της Super League
Photo Credits: INTIME

Η προαναγγελία του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και οι αριθμοί του μέσα από τη Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο διαδοχικές νίκες έχει σημειώσει η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ στα τελευταία της παιχνίδια ως γηπεδούχος και με αυτό τον τρόπο έσπασε μια παράδοση που είχε δημιουργήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία είχε παραμείνει αήττητη για εννέα διαδοχικά ματς πρωταθλήματος ανεξάρτητα έδρας.

Η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί ούτε τέρμα σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις που έγιναν στο νέο της γήπεδο, ενώ την περσινή σεζόν, εκτός από τις δύο εντός έδρας νίκες είχε ακόμη μια για τα Stoiximan Playoffs στη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 72 φορές με γηπεδούχο την ΑΕΚ για την Α’Εθνική/Super League και στα 48 παιχνίδια έχει επικρατήσει η ΑΕΚ, σε εννέα ο ΠΑΟΚ και υπάρχουν και 15 ισοπαλίες.

Οι αριθμοί του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ μέσα από τα μάτια της Super League

Ο Μίμης Παπαϊωάννου έχει σημειώσει τα περισσότερα τέρματα στις αναμετρήσεις ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και με 8 βρίσκεται στην κορυφή, ενώ στην δεύτερη θέση με 7 είναι ο Ντέμης Νικολαϊδης. Για τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Γιακουμής και ο Γιώργος Κούδας με 4 γκολ έχουν τα περισσότερα.

Το πιο συχνό σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με γηπεδούχο την ΑΕΚ είναι το 2-0, το οποίο έχει εμφανιστεί 12 φορές, ενώ ακολουθεί το 1-0 με 10 παρουσίες και το 0-0 έχει σφραγίσει τις προσπάθειες τους 9 φορές.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε στις 8 Μαΐου 1960 και τελείωσε με 3-1 υπέρ της ΑΕΚ. Οι Αμπος, Νεστορίδης, Πετρίδης σκόραραν για τους γηπεδούχους και ο Χαβανίδης σημείωσε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στην ιστορία της Α’Εθνικής/Super Legague.

72 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

48 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

15 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 141-50

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X