Με Γκατσίνοβιτς-Πισάρο η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ - Εκτός Κάλενς και Ζίνι! (ΦΩΤΟ)

Με Γκατσίνοβιτς-Πισάρο η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ - Εκτός Κάλενς και Ζίνι! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετές απουσιές, αλλά και δύο σημαντικές επιστροφές για την ΑΕΚ ενόψει του αυριανού (19:30, CosmoteSport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει στην διάθεσή του τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και τον Ροντόλφο Πισάρο που προπονήθηκαν κανονικά σήμερα και δηλώνουν «παρών» για το αυριανό παιχνίδι. Από την άλλη όμως, δύο ακόμα ονόματα προστέθηκαν στο απουσιολόγιο του Αργεντινού τεχνικού.

Ο Αλμέιδα δεν έχει στην διάθεσή του ούτε τον Άλεξ Κάλενς, ούτε και τον Ζίνι οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση και τέθηκαν εκτός μάχης. Παράλληλα, παραμένουν εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Σέρχιο Αραούχο, Εχσάν Χατζισαφί.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Φαν Βεερτ, Πόνσε, Τσούμπερ, Ελίασον, Πισάρο.

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ:

Με Γκατσίνοβιτς-Πισάρο η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ - Εκτός Κάλενς και Ζίνι! (ΦΩΤΟ)

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X