Ντίκο: «Μπορούμε να πάρουμε πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ντίκο: «Μπορούμε να πάρουμε πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Νούχα Ντίκο ενόψει του ΟΦΗ-Ολυμπιακός.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αισιόδοξος ότι ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα (30/10, 21:30) στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Νούχα Ντίκο.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτά που είχαμε, όμως γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε τον αντίπαλο, όπως και όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα. Κάνουν μία πολύ καλή σεζόν, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, αγωνίζονται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όμως πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς και σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Ό,τι έγινε ήδη και με άλλους αντιπάλους, ίδιας δυναμικότητας στην έδρα μας», ανέφερε ο φορ του ΟΦΗ στο διαδικτυακό κανάλι της ομάδας.

«Να παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και ξέρουμε ότι μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, όπως έχουμε κάνει ήδη, ελπίζοντας ότι θα γίνει το ίδιο. Η δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, όπως κάνουμε συνήθως, θα μας βοηθήσει πολύ στον συγκεκριμένο αγώνα, όπως και το να παίξουμε ομαδικά, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες όλοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο. Θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας και η ατμόσφαιρα αυτή μας βοηθά να παλέψουμε για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Με αφορμή τις νίκες που ήδη έχει κάνει κατά σειρά επί των Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, είπε: «Οι νίκες που έχουμε πετύχει στην έδρα μας απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, μας δίνουν αυτοπεποίθηση, η οποία είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, το έχουμε δείξει απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Δεν τους φοβόμαστε, τους σεβόμαστε, όμως παίζοντας με ομαδικότητα και με τον κόσμο δίπλα μας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην έδρα μας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X