NBA: Έτοιμος για το φετινό ντεμπούτο του με τους Γουόριορς ο Γκρίν

NBA: Έτοιμος για το φετινό ντεμπούτο του με τους Γουόριορς ο Γκρίν
Photo Credits: INTIME

Ευχάριστα νέα για τους Γουόριορς, αφού ο Ντρέιμοντ Γκρίν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στην ενεργό δράση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ετοιμάζεται παίξει για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι με τους Γουόριορς. Ο έμπειρος φόργουορντ δήλωσε ότι σκοπεύει να κάνει το ντεμπούτο του για την σεζόν 2023/24 ενάντια στους Ρόκετς (30/10, 1:00), αφού πλέον αισθάνεται πιό έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

«Έχω στόχους φέτος και ένας από αυτούς είναι να παίξω σε τουλάχιστον 65 παιχνίδια» δήλωσε ο ίδιος όταν έκανε γνωστό πως αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στο Χιούστον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκριν υπέστη διάστρεμμα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των Γουόριορς, με το αρχικό χρονοδιάγραμμα να κάνει λόγο για απουσία 4-6 εβδομάδων. Ο άλλοτε All Star φόργουορντ φαίνεται ότι δούλεψε πολύ στην αποθεραπεία του, αφού θα αγωνιστεί περίπου 4 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του.

Την σεζόν 2022/23 ο Γκριν είχε 8.5 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 6.8 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής (73 αγώνες – όλοι ως βασικός).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X