Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (29/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (29/10)

Τα μεγάλα παιχνίδια Ίντερ-Ρόμα και Νάπολι-Μίλαν δεσπόζουν στο πρόγραμμα της Ιταλίας σήμερα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάλιαρι – Φροζινόνε     13:30

H Κάλιαρι είναι τελευταία στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς. Δεν έχει νίκες, μόνο τρία «Χ». Προέρχεται από το εκτός έδρας 2-2 με την Σαλερνιτάνα. Η Φροζινόνε ξεκίνησε καλά, αλλά δεν συνέχισε το ίδιο. Προέρχεται από ήττα με 2-1 στην Μπολόνια που την έριξε στην 12η θέση της βαθμολογίας. Εχει μια νίκη στα τελευταία της πέντε παιχνίδια.

Προγνωστικό στοιχήματος: Από τις λίγες ευκαιρίες που θα έχει η Κάλιαρι για να πάρει νίκη. Τη στηρίζουμε για τον άσο.

 

Μόντσα-Ουντινέζε        16:00

Η Μόντσα είναι στη μέση της βαθμολογίας και δείχνει ότι δεν θα κινδυνεύσει. Εχασε δύσκολα με 1-0 στο «Ολίμπικο» από τη Ρώμη. Πριν από αυτή είχε πέντε ματς χωρίς ήττα. Η Ουντινέζε είναι κλασσική ομάδα ισοπαλίας. Είναι στην ουρά της κατάταξη με έξι βαθμούς. Δεν έχει νίκη. Ολοι της οι βαθμοί είναι από τις έξι ισοπαλίες φέτος. Προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με τη Λέτσε. Εχει τρία σερί «Χ».

Προγνωστικό στοιχήματος: Παιχνίδι για ισοπαλία. Πιθανότατα με γκολ.

 

Ιντερ – Ρόμα                 19:00

Πρώτη στη βαθμολογία η Ιντερ ξέρει ότι θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στους «τζιαλορόσι». Νίκησε 2-1 τη Σάλτσμπουργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Για το ιταλικό πρωτάθλημα πέρασε άνετα με 3-0 από το Τορίνο. Η Ρόμα είναι 7η και προσπαθεί να επανέλθει στις θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκησε 2-0 για το Γιουρόπα τη Σλάβια Πράγας εντός έδρας. Για το πρωτάθλημα στο τελευταίο της ματς επικράτησε δύσκολα 1-0 της Μόντσα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Κλασσικό ματς. Φαβορί η Ιντερ. Για 2-1 νίκη. Δεν θα είναι όμως καθόλου εύκολο.

 

Νάπολι – Μίλαν            21:45

Στο «Stadio Diego Armando Maradona» κοντράρονται Νάπολι και Μίλαν (29/10/2023) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Serie A. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο κυνήγι της νίκης που θα τις βοηθήσει να ενισχύσουν τις υποψηφιότητές τους για την κατάκτηση του τίτλου. Η Νάπολι έπειτα από ένα διάστημα εσωτερικών ταραχών, αστάθειας στην απόδοση και ορισμένων αρνητικών αποτελεσμάτων, δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της και μετράει δύο συνεχόμενες νίκες. Πρώτα νίκησε τη Βερόνα με 3-1 για το πρωτάθλημα Ιταλίας και μεσοβδόμαδα ξεπέρασε με 1-0 το εμπόδιο της Ουνιόν Βερολίνου εκτός έδρας για το Champions League. Η Μίλαν, πάλι, γέμισε ερωτηματικά μέσα σε λίγες ημέρες. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από τη Γιουβέντους εντός έδρας και ακολούθως επισκέφθηκε την Τετάρτη (25/10) το Παρίσι όπου έχασε με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League. Έχει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της και από αυτά στα τρία έμεινε στο μηδέν.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Νάπολι δεν πείθει για τη σταθερότητά της. Η Μίλαν δείχνει να κολλάει μετά το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιθανό το αμφίσκορο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X