Ξεσηκωμός στο Ηράκλειο ενόψει Ολυμπιακού: Ετοιμάζουν μηχανοκίνητη πορεία οι οπαδοί του ΟΦΗ

Ξεσηκωμός στο Ηράκλειο ενόψει Ολυμπιακού: Ετοιμάζουν μηχανοκίνητη πορεία οι οπαδοί του ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί του ΟΦΗ προετοιμάζουν μηχανοκίνητη πορεία ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (30/10)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ τη Δευτέρα (30/10 – 21:30) για την ένατη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η παρουσία των οπαδών του κρητικού συλλόγου αναμένεται για ακόμα μια φορά να είναι ισχυρή, αφού το ματς πάει για sold out, με λιγοστά εισιτήρια να έχουν απομείνει προς πώληση.

Μάλιστα, σκοπεύουν να δείξουν τον ξεσηκωμό που επικρατεί διοργανώνοντας μηχανοκίνητη πορεία, που θα συνοδεύσει την ομάδα στο γήπεδο.

Το Ηράκλειο θα κινείται σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς από νωρίς, αφού οι οπαδοί έχουν δώσει ραντεβού τέσσερις ώρες πριν το ματς σε κεντρική πλατεία της πόλης και από εκεί θα κατευθυνθούν όλοι μαζί στο γήπεδο για το σημαντικό παιχνίδι.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Δύναμη Πάθος Υπερηφάνεια

Ώρα να το δείξουμε ξανά,για ακόμα μια φορά με τον πιο μεγαλειώδη τρόπο,την δυναμική μας,πραγματοποιώντας μια μηχανοκίνητη πορεία που δεν θα έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Την Δευτέρα δίνουμε ραντεβού στις 17:30 στην Πλατεία Ελευθερίας για να μεταβούμε στο σημείο,να συνοδεύσουμε την ομάδα μας στο γήπεδο και να την σπρώξουμε σε ακόμα μια μεγάλη νίκη.

Καλούμε όλο τον οπαδικό και φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ μας,μικρούς,μεγάλους,οικογένειες,να συμμετάσχει στην μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας και δεν θα έχει προηγούμενο.

Προστατεύουμε τους εαυτούς μας,τον συνοπαδο μας,την πόλη μας,την ομάδα μας,το γήπεδο μας.Δημιουργούμαι ένα ασπρόμαυρο κονβόι που θα κατακλύσει τους δρόμους του Ηρακλείου.

Ραντεβού την Δευτέρα στις 17:30 στην Πλατεία Ελευθερίας!»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X