Ντόουγκλας Κόστα: «Θέλω να γίνω στρατιώτης του Αλέγκρι στη Γιουβέντους»

Ντόουγκλας Κόστα: «Θέλω να γίνω στρατιώτης του Αλέγκρι στη Γιουβέντους»

O Βραζιλιάνος εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μεγάλη Κυρία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντόουγκλας Κόστα εφόσον έμεινε ελεύθερος από την LA Galaxy εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να γυρίσει στην Γιουβέντους.

Ο 33χρονος εξτρέμ, που αγωνίστηκε με την φανέλα της Γιουβέντους από το 2017 έως το 2022 με μερικούς δανεισμόυς ενδιάμεσα, δήλωσε πως θέλει να επιστρέψει στο Τορίνο τον Ιανουάριο.

«Η επιθυμία μου είναι να επιστρέψω πίσω στη Γιουβέντους, να βοηθήσω και να παλέψω με τους παίκτες. Να φέρω τη Γιούβε στο επίπεδο που αξίζει. Ο ατζέντης μου είναι σε επαφή με όλους τους συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον, συμπεριλαμβανομένης της Γιουβέντους.

Θα ήθελα να νιώσω ξανά το πώς είναι να παίζεις μπροστά στον κόσμο της Γιουβέντους ξανά. Ελπίζω να είμαστε ξανά μαζί σύντομα, να παλέψουμε μαζί για τα όνειρά μας. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα, υπό τον έλεγχο του κύριου Αλέγκρι μπορεί να παλέψει για τα πάντα και θέλω να είμαι ένας από τους στρατιώτες του για να κατακτήσουμε όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης σε δηλώσεις του στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X