Ζιρόνα - Θέλτα 1-0: Με Ερέρα στο 91' παρέμεινε στην κορυφή

Ζιρόνα - Θέλτα 1-0: Με Ερέρα στο 91' παρέμεινε στην κορυφή
Photo Credits: INTIME

Η Ζιρόνα πέτυχε την ένατη νίκη της σε έντεκα παιχνίδια, αυτή τη φορά κόντρα στη Θέλτα, και συνέχισε την εκπληκτική της πορεία στη La Liga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εκπληκτική πορεία της Ζιρόνα στη La Liga συνεχίζεται με τους Καταλανούς να παίρνουν την ένατη νίκη τους και τρίτη συνεχόμενη το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής κόντρα στη Θέλτα.

Χρειάστηκε βέβαια να φτάσουμε στο 91′ της αναμέτρησης για να έρθει ένα γκολ από τον Ερέρα το οποίο έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους κόντρα στην ομάδα του Τάσου Δουβίκα ο οποίος ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Η Ζιρόνα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε τέρμα και να πάρει μια ευκολότερη νίκη. Η Θέλτα μάλιστα τρία λεπτά πριν το τέλος σκόρερ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Και στο 91′ ήρθε ο Ερέρα με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής με το δεξί να νικήσει τον γκολκίπερ της Θέλτα και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των Καταλανών που ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 28 βαθμούς αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Ρεάλ που έχει 25 με ματς λιγότερο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X