Αναγνώριση των Γάλλων, αλητεία των Πολωνών και η ΑΕΚ μέσα σε όλα!

Αναγνώριση των Γάλλων, αλητεία των Πολωνών και η ΑΕΚ μέσα σε όλα!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στην κάκιστη διαιτησία της Μασσαλίας, το γεγονός ότι δεν μοιάζει τυχαίο ότι πρόκειται για Πολωνούς και βλέπει μπροστά στη συνέχεια..

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή από ταξίδι της ΑΕΚ χωρίς το ευχάριστο αποτέλεσμα και όμως να νιώθεις τόσο γεμάτος…

Μακάρι και το γράφω ειλικρινά, να καταφέρουν όλοι να το ζήσουν έστω μια φορά στη ζωή τους, τόσο γεμάτα, με φουλ συναισθήματα, με μπόλικη αγάπη, πάθος και σεβασμό. Από οπαδούς μιας ομάδας μεγάλης σε και άλλη τόσο μεγάλη όσο και η Μαρσέιγ, από μια τόσο σπουδαία χώρα όπως η Γαλλία, πάντα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, αλλά όχι μόνο αφού ιστορικά γενικά ο λαός της έχει πετύχει τεράστια πράγματα. Με τις αξίες της αληθινής φιλίας και της ειλικρινούς αγάπης μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Μοναδικές στιγμές και πραγματικά ανεπανάληπτες…

Είναι δυνατόν να μην αισθάνεσαι γεμάτος έπειτα από μια τόσο δυνατή εμπειρία ζωής; Μπορεί να έχει καμία αξία τελικά, στο τέλος της ημέρας και της αναμέτρησης, το αποτέλεσμα; Σαφώς και θα ήταν η τέλεια εκδρομή με διπλό, ή αν δεν έχανε η ΑΕΚ, ωστόσο θα άλλαζε κάτι σχετικά με το πως υποδέχτηκαν οι Μαρσεγέζοι και όλη η πόλη τους τον απίθανο και θαυμαστό λαό της Ένωσης; Φυσικά και όχι τη στιγμή που πλέον είμαστε ΟΛΟΙ μας υποχρεωμένοι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες και να ανταποδώσουμε αυτό που ζήσαμε, να τους δώσουμε τη δυνατότητα να νιωσουν όσα και εμείς, να απογειώσουμε την αδελφότητα και την φιλία μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων αλλά και των ιδιων των club.

Είναι ακόμη πιο μεγάλο και σημαντικό αυτό που βιώνουμε όταν διαβάζουμε από τους οπαδούς της Μαρσέιγ τα λόγια αγάπης και σεβασμού, αλλά και την αναγνώριση για την ήττα που ήρθε σαν αποτέλεσμα ΚΑΙ από διαιτητικές αποφάσεις απαράδεκτες. Ως τέτοιες τις σχολιάζουν οι ίδιοι, χωρίς περιστροφές και αναλύσεις, απαράδεκτες σε βάρος της ΑΕΚ. Τι να πεις και πως να μην υποκλιθείς σε αυτόν τον λαό. Και όχι μόνο… Τα Μέσα της χώρας το ίδιο. Ξεφτίλισαν τα αντίστοιχα δικά μας, να γράφουν για φιλική έως ευνοϊκή διαιτησία για την Μαρσέιγ και να υπογραμμίζουν πως το πρώτο γκολ της γαλλικής ομάδας δεν έπρεπε να μετρήσει.

Πόσο σπουδαίο… Ακόμη και ο χορηγός της ομάδας το έκανε, της Μαρσέιγ, αφού έγραψε ξεκάθαρα για την παράβαση του Βιτίνια πάνω στον Ντομαγκόι Βίντα… Μπορείτε να το φανταστείτε να συμβαίνει εδώ; Ας προσπαθήσουμε να το φέρουμε λίγο στο μυαλό μας: βασικός χορηγός ελληνικής ομάδας στο σχολιασμό του στο πρώτο γκολ να υπογραμμίζει ότι: δεδομένα το πρώτο γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει για την ομάδα αφού υπάρχει φάουλ στον αντίπαλο. Νομίζω πως σε δέκα λεπτά θα είχε αλλάξει η αναφορά, ή ο βασικός χορηγός. Τόσο μπροστά είναι, τόσο πίσω είμαστε και θα μείνουμε για πάντα εμείς.

Αναγνώριση των Γάλλων, αλητεία των Πολωνών και η ΑΕΚ μέσα σε όλα!

Με απουσίες και κακές διαιτησίες, ωστόσο η ΑΕΚ μέσα σε όλα…

Εδώ γράφτηκε το σωστό από όλους μας σχεδόν, αδικήθηκε η ΑΕΚ από τη διαιτησία που έπαιξε φουλ Μαρσέιγ και ο Ελληνάρας αντίπαλος οπαδός σχολιάζει σε site και social media: ναι για να δικαιολογήσετε την μακακία του Στάνκοβιτς τα βάζετε με τον διαιτητή. Διότι είναι ξεκάθαρο ότι ο Πολωνός απάτη διαιτητής γι’ αυτό μέτρησε το πρώτο γκολ της Μαρσέιγ, επειδή ήξερε ότι θα αποβάλλει τον Στάνκοβιτς, λες και ακολούθησε το πρώτο γκολ την αποβολή του γκολκίπερ των νταμπλούχων! Έχει και η βλακεία τα όριά της, αν και στη χώρα μας, δεν υπάρχει ταβάνι στην βλακεία και φυσικά είναι ανίκητη!

Τέτοια όπως και της UEFA. Διότι συνιστά μόνο βλακεία να επιλέγεις διαιτητικές ομάδες από τις ίδιες χώρες για να σφυρίζουν και να είναι στο VAR. Εδώ δεν το κάνουν μεταξύ τους ξένοι διαιτητές θα πάνε να το κάνουν συμπατριώτης ο ένας στον άλλο; Και δη το συγκεκριμένο δίδυμο; Επίσης γνωρίζουν από την UEFA τι συνέβη με τον ορισμό Πολωνών διαιτητών που μέθυσαν πέρυσι και όσα ακολούθησαν. Ένας νορμάλ δεν υπάρχει εκεί μέσα να σκεφτεί: εντάξει στην ΑΕΚ μη βάλουμε από την πολωνική ομοσπονδία διαιτητική ομάδα γιατί θα χουν προηγούμενα. Ίσως όμως ήταν αυτός ο σκοπός.

Αλλά και να μην είχαν σκοπιμότητα οι διαιτητές, δεν είχαν ενημέρωση στην UEFΑ για την αναμέτρηση της Πόγκον με την Γκόρνικ πέρυσι όπου ο Στεφάνσκι δεν είδε ξεκάθαρο μαρκάρισμα σε παίκτη της Πόγκον, εντός περιοχής στο 91ο λεπτό, με το σκορ στο 1-1 και ακολούθως δεν κάλεσε τον διαιτητή του αγωνιστικού χώρου, τον… Κβιατκόφσκι (ο VAR στην  Μασσαλία), να ελέγξει την φάση στο μόνιτορ; Υπήρχε περίπτωση να μην καταλάβαιναν ότι αυτοί μεταξύ τους παίζουν νταλαβέρι και δεν εκθέτουν ο ένας τις αποφάσεις του άλλου; Ε, να με συγχωρείτε, δεν γίνεται να μη το γνώριζαν, σε καμία περίπτωση, έστω όμως ότι δεν είχαν γνώση, αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους!

Στο δικό μου πονηρό κεφάλι δεν μου μοιάζει καθόλου τυχαία η επιλογή της συγκεκριμένης διαιτητικής ομάδας, σε καμιά των περιπτώσεων, όπως και γενικά οι διαιτησίες που έχει η Ένωση στο Europa League έως τώρα με τις δύο τελευταίες να είναι απόλυτα εχθρικές. Ας είναι πρέπει να πάμε παρακάτω, στο επόμενο ματς, είναι πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα, όπου η ΑΕΚ η οποία συμμετέχει σε όμιλο φωτιά (και όχι χαλαρό), έχει τόσες απουσίες σε τόσο σπουδαία ματς, έβγαλε τέτοιο πρόγραμμα αγωνιστικό και είναι μόλις -2 από την κορυφή και μέσα στο κόλπο να έχει συνέχεια μετά τη φάση των ομίλων σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΑΝΤΕ και να γυρίσουν όλοι τι θα δούμε…

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X