ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Άδικη και προκλητική η απόφαση να πάρει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι στα χαρτιά, θα κάνουμε έφεση»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Άδικη και προκλητική η απόφαση να πάρει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι στα χαρτιά, θα κάνουμε έφεση»
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά και την τιμωρία που δέχθηκε εξέδωσε ανακοίνωση κατακρίνοντας την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League πήρε την απόφαση να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό με αφαίρεση ενός βαθμού για όσα συνέβησαν στον ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ το παιχνίδι πέρασε στους «πράσινους» στα χαρτιά με 0-3.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση δημόσια για την συγκεκριμένη απόφαση, την οποία θεωρεί άδικη και προκλητική.

Η θέση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θεωρεί άδικη και προκλητική την απόφαση που εκδόθηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League το οποίο αποφάσισε να πάρει ο ΠΑΟ το παιχνίδι στα χαρτιά χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς κανένα άλλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του Πρωταθλήματος.

Φυσικά θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στην Επιτροπή Εφέσεων».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X