Τίμησε την μνήμη του Μπόμπι Τσάρλτον ο Γκουαρδιόλα

Μάντσεστερ Σίτι: Ανησυχία του Γκουαρδιόλα το τεχνητό χορτάρι στο γήπεδο της Γιούνγκ Μπόις
Photo Credits: INTIME

Ο Γκουαρδιόλα τίμησε την μνήμη του Μπόμπι Τσάρλτον πριν το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία υπέροχη κίνηση έκανε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της ομάδας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή (29-10-23 στις 17:30).

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας τίμησε την μνήμη του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών το περασμένο Σάββατο, βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

«Σεβόμαστε απίστευτα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε. Έχουμε τεράστιο σεβασμό για το είδωλο, για τη φιγούρα του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Σε ευχαριστώ για όσα πρόσφερες στο ποδόσφαιρο και στον τόπο που έζησες. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ», έγραψε στο συγκινητικό μήνυμα του ο Καταλανός προπονητής, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι κάποιες καταστάσεις ξεπερνούν τις ποδοσφαιρικές αντιπαλότητες, όσο μεγάλες και αν είναι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X