Ομπράντοβιτς για Μάικ Τζέιμς: «Το επίπεδο του μπάσκετ που παίζει είναι απίστευτο»

Ομπράντοβιτς για Μάικ Τζέιμς: «Το επίπεδο του μπάσκετ που παίζει είναι απίστευτο»
Photo Credits: INTIME

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς εξήρε το ταλέντο του Μάικ Τζέιμς για ακόμα μια φορά, λέγοντας ότι το ταλέντο του είναι απίστευτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης κόντρα στην Μακάμπι Τελ- Αβίβ.

Οι «μονεγάσκοι» το βράδυ της Πέμπτης έπιασαν τα υψηλά στάνταρ απόδοσης τους και επικράτησαν εύκολα της ισραηλινής ομάδας με 107-79.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού με 24 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ, πραγματοποιώντας για άλλη μια φορά την φετινή σεζόν καταπληκτική εμφάνιση.

Για το επίπεδο και τα απίθανα χαρακτηριστικά του Τζέιμς μίλησε ο προπονητής του τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το επίπεδό του είναι πέρα από τα όρια της Ευρωλίγκας.

«Ήταν μια ομαδική νίκη με τον Μάικ Τζέιμς να μας καθοδηγεί σε όλες ξανά όπως σε όλους τους αγώνες. Είναι ικανός να κάνει τη διαφορά. Το επίπεδο του μπάσκετ που παίζει είναι απίστευτο, αναγκάζει τους πάντες να τον αγαπήσουν. Για μένα είναι πέρα από το επίπεδο της Ευρωλίγκας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X