Tσέλσι: Κοντά στην επιστροφή του ο Ενκουνκού

Tσέλσι: Κοντά στην επιστροφή του ο Ενκουνκού
Photo Credits: INTIME

Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από το ντεμπούτο του με την φανέλα της Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού, είναι κοντά στην επιστροφή του στα γήπεδα μετά από 3 μήνες αποχής λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.

Συγκεκριμένα, υπολογίζεται πως ο 23χρονος θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του μετά την διακοπή για τις εθνικές τον Νοέμβριο.

Αν και οι εξετάσεις τον Αύγουστο, έδειχναν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός για 4 μήνες, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, δήλωσε πως ο παίκτης θα μπορέσει να επιστρέψει νωρίτερα.

«Ίσως μετά το παράθυρο των εθνικών να έχει συμμετοχή. Δεν είναι ακόμα σίγουρο. Δουλεύει ωστόσο πολύ καλά και είναι πολύ κοντά. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για το πρότζεκτ μας. Ανυπομονούμε να αναρρώσει και να τον δούμε να σκοράρει πολλά γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το παιχνίδι που επιθυμούν οι άνθρωποι των «Μπλέ» να επιστρέψει ο Ενκουνκού, είναι αυτό απέναντι στην Νιούκαστλ στις 25 Νοεμβρίου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X