Άρσεναλ: Χάνει για μερικές εβδομάδες τον Γκαμπριέλ Ζεσούς

Γκαμπριέλ Ζεσούς: Δεν έχει χάσει κανένα από τα 55 ματς που έχει σκοράρει στην Premier League
Photo Credits: INTIME

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς τραυματίστηκε κόντρα στην Σεβίλλη και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για λίγο καιρό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ κέρδισε τη Σεβίλλη για την 3η αγωνιστική του Champions League, όμως έχασε τον Γκαμπριέλ Ζεσούς καθώς ο βραζιλιανος αποχώρησε τραυματίας και θα παραμείνει εκτός για λίγες εβδομάδες.

Μπορεί οι «κανονιέρηδες» να κέρδισαν την αναμέτρηση με σκορ 2-1, χάρη σε γκολ και ασίστ του Γκαμπριέλ Ζεσούς, ωστόσο ο Βραζιλιάνος επιθετικός ζήτησε αλλαγή στο 81ο λεπτό και αποχώρησε ως τραυματίας, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι τελευταίες έδειξαν πως υπέστη μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για σημαντικό χρονικό διάστημα, όπως τόνισε ο Μικέλ Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα Premier League με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (28-10-23, 17:00).

«Για τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει ένας μυϊκός τραυματισμός, και μάλλον θα τον χάσουμε για μερικές εβδομάδες και πάλι», είπε συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός. Το ίδιο, μάλιστα, ισχύει και για τον Τόμας Πάρτεϊ, ο οποίος επίσης θα χρειαστεί να λείψει για το επόμενο διάστημα.

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X