Μπαρτσελόνα: «Πλήγμα» με Πέδρι, χάνει το τέταρτο σερί «clasico»

Μπαρτσελόνα: «Πλήγμα» με Πέδρι, χάνει το τέταρτο σερί «clasico»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Πέδρι σε ακόμα ένα «clasico» η Μπαρτσελόνα.

Παρότι ο Ισπανός χαφ προσπάθησε και πίεσε όσο γινόταν, τελικά δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ματς του Σαββάτου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 21χρονος χαφ που έχει χάσει τα τελευταία έντεκα παιχνίδια των «μπλαουγκράνα», έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, ωστόσο η κατάσταση του δεν είναι τέτοια ώστε να του δώσουν το «οκ» οι γιατροί του κλαμπ για το ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ.

Αυτό για τον Πέδρι θα είναι το τέταρτο σερί «clasico» στο οποίο θα απουσιάσει, καθώς ο Ισπανός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Τσάβι από την άλλη περιμένει να μάθει τι θα γίνει και με τους υπόλοιπους τραυματίες του, καθώς οι Λεβαντόφσκι, Ραφίνια και Ντε Γιόνγκ, αναμένεται να περιμένεουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X