Εξαλλοι στην ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Σου στερούν αυτό που σου αξίζει - Δεν καταπίνεται!»

Εξαλλοι στην ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Σου στερούν αυτό που σου αξίζει - Δεν καταπίνεται!»
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ δεν μπορούν να αποδεχθούν αυτό που συνέβη στο ματς με την Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήρως ακατανόητες ήταν οι αποφάσεις τους διαιτητή του αγώνα της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ στην Μασσαλία. Ο Πολωνός Ντανιέλ Στεφάνσκι και το VAR μέτρησαν το πρώτο γκολ των Μασσαλών παρότι υπήρχε ξεκάθαρο φάουλ του Βιτίνια πάνω στον Ντομαγκόι Βίντα.

Ενώ και αφότου έμεινε με 10 παίκτες η ΑΕΚ, ο Πολωνός έδωσε ένα πραγματικά παράλογο πέναλτι για δήθεν μαρκάρισμα του Άμραμπατ στον Λόντι, ενώ και τα «σπόρια» ήταν υπέρ των γηπεδούχων.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ Τάσος Τσατάλης έγραψε στο Facebook δείχνοντας το κλίμα που επικρατεί στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Αναλυτικά όσα έγραψε: «Velodrome. Ένα γήπεδο που όταν τυχαίνει να παίζει σε αυτό η ΑΕΚ νιώθουμε στο πετσί μας τι σημαίνει να σε πνίγει που σου στερούν αυτό που αξίζεις. Ένα λάθος μέσα στο παιχνίδι ΟΚ σε κάνει να τα βάζεις με την τύχη σου. Το άλλο όμως δεν καταπινεται».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X