Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτο το σκηνικό στο Βελοντρόμ με την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Πραγματική ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι οπαδοί της Ένωσης και των Μασσαλών έχουν γίνει ΕΝΑ στο Βελοντρόμ και προσφέρουν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Κιτρινόμαυρα πανό παντού, πάνω από 4.000 ΑΕΚτζήδες σε όλο το γήπεδο και ένα φοβερό πανό με την Original 21 να αγκαλιάζεται με τους Ultras των Γάλλων που διατηρούν σχέσεις εδώ και αρκετές δεκαετίας.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

 

Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ) Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ) Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ) Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ) Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ) Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ) Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ) Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ) Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ) Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ) Ανατριχίλα: Original 21 και ULTRAS στο πέταλο μαζί με ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κορεό! (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X