Άμραμπατ: «Είναι όμιλος επιπέδου Champions League, τουλάχιστον μία νίκη στα δύο ματς με Μαρσέιγ»

Άμραμπατ: «Είναι όμιλος επιπέδου Champions League, τουλάχιστον μία νίκη στα δύο ματς με Μαρσέιγ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Άμραμπατ για το ερχόμενο ματς της ΑΕΚ κόντρα στη Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ερχόμενο ματς της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» μίλησε στο σάιτ της UEFA ο Νορντίν Άμραμπατ.

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός άσος της Ένωσης χαρακτήρισε ομιλο…Champions League τον 2ο όμιλο του Europa League, όπου ο Δικέφαλος βρίσκεται μαζί με δύο πρώην πρωταθλήτριες Ευρώπης, Άγιαξ και Μαρσέιγ, αλλά και το νέο «φαινόμενο» της αγγλικής Premier League, Μπράιτον.

«Αυτός ο όμιλος είναι ακριβώς όπως το Champions League», είπε ο Άμραμπατ στην ιστοσελίδα της UEFA, με αφορμή την αποψινή (26/10) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Μαρσείγ στη Μασσαλία.

«Είναι πολύ ωραίοι αγώνες, αντίπαλοι και γήπεδα στα οποία μπορούμε να παίξουμε. Από μικρό  παιδί ονειρεύεσαι αυτά τα πράγματα. Ακόμα και τώρα που είμαι 36, ψάχνω γι αυτό», πρόσθεσε και συνέχισε, μιλώντας και για τις δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν με τη Μαρσέιγ:

«Έχουμε ξεκινήσει καλά στον όμιλο. Θα ήταν τέλειο αν είχαμε κερδίσει και τον Άγιαξ εντός έδρας. Αλλά πρέπει να παίξουμε δύο φορές με τη Μαρσέιγ και πρέπει να φροντίσουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον μια φορά για να αγωνιστούμε για την κορυφή του ομίλου και να φροντίσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο Europa League μετά τον χειμώνα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X