Ο Κουρτουά επενδύει σε ομάδα της Formula 4 - Οδηγός της F1

Κουρτουά: «Όταν αντιμετωπίζεις τη Ρεάλ, ξέρεις ότι όταν παίζει στον τελικό, τον κερδίζει»
Photo Credits: INTIME

Ομάδα της Formula 4 σκοπεύει να αγοράσει ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον μηχανοκίνητο χώρο ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση του το Τιμπό Κουρτούα ο οποίος σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να αγοράσει μια ομάδα από την Formula 4

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το ισπανικό μέσο relevo, ο Κουρτουά κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες και ετοιμάζεται να προχωρήσει στην κατασκευή της ομάδας TC Racing, η οποία θα έχει έδρα την Μαδρίτη και θα κάνει το ντεμπούτο της το 2024 στην ισπανική Formula 4.

Βοηθός σε αυτή την μεγάλη κίνηση του Κουρτουά θα είναι ο πρώην οδηγός της F1 με τις ομάδες της Κάτερχαμ και της Μαρούσια, Ρομπέρτο Μερχί, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του συμβούλου και της καθοδήγησης των νέων ταλέντων τόσο σε τεχνικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο.

Ο στόχος του Κουρτουά είναι στο άμεσο μέλλον να καταφέρει να βρεθεί με την ομάδα του στον μαγικό κόσμο της F1, ένα σπορ το οποίο είναι ακριβό αν σκεφτεί κανείς πως χρειάζεται σχεδόν 350.000 ευρώ για καθένα από το αυτοκίνητο που θα μπει στη πίστα της για την κατηγορία της ισπανικής Formula 4.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X