Συγκλονιστικός Μάικ Μπράουν: «Θα είναι το τέλος των ΗΠΑ»!

Συγκλονιστικός Μάικ Μπράουν: «Θα είναι το τέλος των ΗΠΑ»!
Photo Credits: INTIME

Ο Μάικ Μπράουν σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση των Κινγκς κόντρα στους Τζαζ αναφέρθηκε στο μακελειό του Μέιν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαι τόσο έξυπνος, αλλά ξέρω πως πρέπει ως χώρα να κάνουμε κάτι. Έρχομαι εδώ και μου λέει κάποιος πως έγινε μακελειό στο Μέιν με 22 νεκρούς από πυροβολισμούς, σε ένα μανάβικο γαμώτο! Αν αυτό δεν αγγίζει κάποιον, τι να πω… Δεν ξέρω τι να πω! Είναι αηδιαστικό και λυπηρό, καθόμαστε και το βλέπουμε να συμβαίνει ξανά και ξανά. Κανένας δεν κάνει κάτι γι’ αυτό.

Είναι μια θλιβερή μέρα για τη χώρα μας, για τον κόσμο, μέχρι να αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι. Αυτό θα συνεχίζει να συμβαίνει και τα παιδιά μας δεν θα απολαμβάνουν αυτό που είναι οι ΗΠΑ, γιατί δεν μπορούμε να λύσουμε ένα πρόβλημα που έχουμε μπροστά μας. Λυπάμαι για τις οικογένειες. Υπάρχουν παίκτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα μας, όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Κρις Πολ, με τον σωστό τρόπο για να μεταφέρουν κάποια μηνύματα. Όμως δυστυχώς αυτό δεν λύνει το πρόβλημα. Αυτό που έγινε είναι άρρωστο. Δεν θέλω να μιλήσω για μπάσκετ. Παίξαμε ένα παιχνίδι, το διασκεδάσαμε και κερδίσαμε, αλλά αν δεν κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε αυτά που συμβαίνουν, τέλος! Θα είναι το τέλος της χώρας μας αν γίνεται αυτό συνέχεια».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X