Τέιτουμ και Πορζίνγκις γλίτωσαν τους Σέλτικς στην ματσάρα με τους Νικς

Τέιτουμ και Πορζίνγκις γλίτωσαν τους Σέλτικς στην ματσάρα με τους Νικς
Photo Credits: INTIME

Οι Μπόστον Σέλτικς... φλέρταραν με την ήττα στην πρεμιέρα του NBA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Σέλτικς μπήκαν αφηνιασμένοι στην αναμέτρηση και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 18-30, όμως στη συνέχεια οι Νικς ισορρόπησαν το ματς και ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους και μείωσαν στους πέντε πόντους στην λήξη του ημιχρόνου (46-51).

Στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι Σέλτικς συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και με επί μέρους 27-31, πήραν προβάδισμα εννιά πόντων (73-82), όμως και πάλι οι Νικς επανήλθαν στο ματς και στα 3′ και 29” πριν την λήξη πήραν προβάδισμα έξι πόντων με δίποντο του Μπράνσον (101-95).

Οι Σέλτικς κάπου εκεί συνήλθαν και με έξι πόντους του Κρίσταπς Πορζίνγκις αλλά και ένα δίποντο του Τζρου Χόλιντεϊ πήραν ξανά το προβάδισμα, διατηρώντας το μέχρι την λήξη της αναμέτρησης, ξεκινώντας με νίκη την φετινή σεζόν.

Ο Τζέισον Τέιτουμ με 34 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σέλτικς, ενώ ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Κρίσταπς Πορζίνγκις με την φανέλα των «Κελτών» καθώς είχε 30 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 μπλοκ!

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X