Πλάθα: «Δεν τα παρατήσαμε και παλέψαμε μέχρι τέλους»

Πλάθα: «Δεν τα παρατήσαμε και παλέψαμε μέχρι τέλους»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Πλάθα μετά από το τέλος του αγώνα κόντρα στη Ντιναμό Σάσαρι, όπου η ΑΕΚ κέρδισε με 83-79

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου στη Σαρδηνία, μετά από το τέλος του αγώνα κόντρα στη Ντιναμό Σάσαρι, όπου η ΑΕΚ κέρδισε με 83-79 για τη 2η αγωνιστική του Δ’ Ομίλου του Basketball Champions League.

Ο Ισπανός κόουτς της Βασίλισσας αρχικά σχολίασε: «Όπως είπε και ο Τζόρνταν (σ.σ. ΜακΡέι), είναι αλήθεια ότι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη μας. Πρώτον γιατί είναι η πρώτη νίκη της ιστορίας της ΑΕΚ εδώ στη Σάσαρι. Παρόλα αυτά, κάναμε 26 λάθη και με τόσα λάθη δεν μπορείς να κερδίσεις κανένα παιχνίδι. Είχαμε αστάθεια στο παιχνίδι μας, από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο. Δείξαμε το καλύτερο πρόσωπό μας, στην 4η περίοδο. Δεν τα παρατήσαμε και παλέψαμε μέχρι τέλους».

Σε ερώτηση για το τι ήταν αυτό που δυσκόλεψε την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, ο Πλάθα τόνισε: «Ξέραμε ότι αυτή η ομάδα είναι πιο physical από εμάς. Ξέρω τον Πιέρο (σ.σ. Μπούκι), που είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ιταλία. Ξέραμε ότι θα έπαιζαν δυνατά από την αρχή και γνωρίζαμε ότι προέρχονταν από δύο σερί ήττες. Όταν προέρχεσαι από δύο σερί ήττες, στο τρίτο ματς προσπαθείς να δείξεις το καλύτερο πρόσωπό σου. Το ξέραμε, αλλά δεν μπορέσαμε να είμαστε συμπαγείς στην άμυνά μας. Επιτρέψαμε πολλά εύκολα λέι απ και γενικά εύκολα καλάθια. Σε αυτό το επίπεδο, αν επιτρέπεις τόσο εύκολα καλάθια, έχεις τις μεγαλύτερες πιθανότητες να χάσεις το ματς. Αλλάξαμε κάποια πράγματα και στις τελευταίες δύο περιόδους σκόραραν 15 και 18 πόντους. Είχαν βάλει και 13 πόντους στη 2η περίοδο, που σημαίνει ότι ύστερα από την 1η περίοδο, αρχίσαμε να είμαστε ο… εαυτός μας».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X