Δίπλα στην ΑΕΚ ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος στη Μασσαλία - Παρουσία του η τελευταία προπόνηση στο «Βελοντρόμ»

Δίπλα στην ΑΕΚ ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος στη Μασσαλία - Παρουσία του η τελευταία προπόνηση στο «Βελοντρόμ»
Photo Credits: INTIME

Δίπλα στην ΑΕΚ στη Μασσαλία βρίσκεται ο ζωντανός θρύλος της Ένωσης, Θωμάς Μαύρος. Είδε την τελευταία προπόνηση στο «Βελοντρόμ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Θωμάς Μαύρος και ΑΕΚ είναι ένα για πάντα και παντού. Έτσι και στη Μασσαλία.

Ο ζωντανός θρύλος της ΑΕΚ και πρεσβευτής, Θωμάς Μαύρος είναι δίπλα στην ομάδα στη Μασσαλία και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση της Ένωσης στο «Βελοντρόμ» πριν από το αυριανό ματς με τη Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Να θυμίσουμε πως ο Μαύρος είναι από τις 27 Οκρτωβρίου του 2022 ο αιώνιος πρεσβευτής της Ένωσης εντός και εκτός συνόρων σε εκδηλώσεις επικοινωνιακού – χορηγικού χαρακτήρα, αλλά και σε επίπεδο δημοσίων – διεθνών σχέσεων.

«Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος, ένας από τους τέσσερις ακλόνητους πυλώνες του γηπέδου μας στην Νέα Φιλαδέλφεια, θα εκπροσωπεί την ομάδα μας ως Πρεσβευτής της εντός κι εκτός συνόρων! Ποιος, ποιος, ποιος; Ο Μαύρος, ο θεός!», ανέφερε, μάλιστα, τότε η ανακοίνωση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X