Τσάμπι Αλόνσο: Αθώος από την κατηγορία της φοροδιαφυγής

Τσάμπι Αλόνσο: Αθώος από την κατηγορία της φοροδιαφυγής
Photo Credits: INTIME

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Μαδρίτης απφάσισε την πλήρη αθώωση του Τσάμπι Αλόνσο από την κατηγορία της φοροδιαφυγής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι ένας από τους προπονητές που θα μας απασχολήσουν πολύ στο άμεσο μέλλον, καθώς το όνομά του ακούγεται έντονα για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με την εικόνα που παρουσιάζει φέτος η Λεβερκούζεν, ούσα στην πρώτη θέση της Bundesliga, να αποδεικνύει ότι ήρθε για να μείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου και από τον ρόλο του τεχνικού.

Ωστόσο, αυτό για το οποίο απασχόλησε σήμερα τον διεθνή Τύπο, δεν ήταν οι επιδόσεις του με τη γερμανική ομάδα, αλλά η αθωωτική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Μαδρίτης για το έγκλημα της φοροδιαφυγής κατά του Δημοσίου Ταμείου που διωκόταν.

Ο πρώην παίκτης των Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου μεταξύ άλλων, κρίθηκε αθώος για την υπόθεση της 1ης Αυγούστου του 2009, όταν ο Ισπανός μεταβίβασε την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων της εικόνας του στην εταιρεία Kardzali, με έδρα το πορτογαλικό νησί της Μαδέρας.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X