Το ξέσπασμα on air και τα μπινελίκια του Γκατούζο στους δημοσιογράφους! (VIDEO)

Το ξέσπασμα on air και τα μπινελίκια του Γκατούζο στους δημοσιογράφους! (VIDEO)

Το on air ξέσπασμα του Γκατούζο ως προπονητής του ΟΦΗ και τα μπινελίκια προς τους δημοσιογράφους είναι μία στιγμή που κανείς δεν θα ξεχάσει στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν Σεπτέμβριος του 2014, όταν ο νυν προπονητής της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο ως τεχνικός του ΟΦΗ ξεσπούσε on air, έβριζε τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Ήταν ένας μονόλογος στα αγγλο-ιταλο-ελληνικά αναφερόμενος σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, το οποίο όπως είπε τον έθλιψε.

«Αυτή η ομάδα, είναι η δική μου ομάδα. Είμαι ο καπετάνιος του καραβιού και ποτέ δεν θα αφήσω το καράβι. Είναι πολύ εύκολο στα 37 μου να ξυπνήσω μια ημέρα και να πω φεύγω», είπε και συμπλήρωσε πως όσα διαβάζει στις εφημερίδες είναι «ola malakia, 100% malakia», ενώ ο διερμηνέας ζήτησε συγγνώμη και μετέφρασε τη λέξη στα ελληνικά λέγοντας: «Συγγνώμη, αλλά πρέπει να το μεταφράσω, είναι μαλ…ίες».

Τόνισε πως ο ΟΦΗ δεν είναι ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι μία ομάδα με πολλά προβλήματα που «παίζει όμως με καρδιά».

Δήλωσε, μάλιστα, πως έχει δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από προέδρους άλλων ομάδων, αλλά εκείνος επιθυμεί να παραμείνει στην Κρήτη.

«Σας είπα, καμία φορά χάνουμε, καμία φορά κερδίζουμε. Αυτοί οι τύποι που έγραψαν αυτά, δε σέβονται εμένα, ούτε την Κρήτη, ούτε τον κόσμο του ΟΦΗ. Το ξέρω ότι έχουμε προβλήματα αλλά πολλές ομάδες στην Ευρώπη δεν έχουν προβλήματα; Δεν μου αρέσει η δικαιολογία ότι δεν παίζει κάποιος παίκτης επειδή δεν έχει χρήματα. Να πάνε να γα….ν», τόνισε ο Γκατούζο.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X