Μάντσεστερ Σίτι: Ανησυχία του Γκουαρδιόλα το τεχνητό χορτάρι στο γήπεδο της Γιούνγκ Μπόις

Μάντσεστερ Σίτι: Ανησυχία του Γκουαρδιόλα το τεχνητό χορτάρι στο γήπεδο της Γιούνγκ Μπόις
Photo Credits: INTIME

Φόβους για την απόδοση των παικτών του στο τεχνητό χορτάρι εξέφρασε ο Πέπ, ανησυχεί για τον αυξημένο κίνδυνο τραυματισμών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Η Μάντσεστερ Σίτι ταξίδεψε στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει τη Γιούνγκ Μπόις (25/10, 22:00) με τους 6 βαθμούς που έχει -ήδη- συγκεντρώσει στο Champions League να της δίνει το περιθώριο στραβοπατήματος, ιδίως από τη στιγμή που ο Γκουαρδιόλα εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες του, όσον αφορά το χορτάρι του γηπέδου, με συνέπεια να υπάρχει η περίπτωση να κάνει αλχημείες στην ενδεκάδα των “Πολιτών”.

Μπορεί τα γήπεδα στις σκανδιναβικές χώρες κυρίως, αλλά και σε άλλα κράτη της υπόλοιπης Ευρώπης να έχουν τεχνητό χορτάρι, το οποίο βεβαίως είναι εγκεκριμένο μέσα από αυστηρά πλαίσια και προδιαγραφές που έχει θέσει η UEFA, ωστόσο, για κανέναν κορυφαίο προπονητή, όπως ο Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν είναι ευτυχές να παίζουν οι ποδοσφαιριστές του σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε πριν από την αναμέτρηση, ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες του για τις διαφορές μεταξύ τεχνητού γηπέδου και χορταριού, ενώ στάθηκε και στο γεγονός εάν ο πλαστικός χλοοτάπητας μπορεί να διαδραματίσει κάποιον ρόλο και να αυξήσει την πιθανότητα των τραυματισμών.

«Το γρασίδι είναι καλύτερο από μια τεχνητή επιφάνεια. Επειδή το 99,9% των ομάδων που παίζουν σε υψηλό επίπεδο παίζουν σε γρασίδι, διαφορετικά η UEFA και η FIFA θα αποφάσιζαν να παίζουν σε τεχνητό γήπεδο», ανέφερε αρχικά, πριν εκφράσει τους προβληματισμούς και θέσει το ερώτημά του σχετικά με τους τραυματισμούς: «Δεν ξέρω αν ένα τεχνητό γήπεδο σημαίνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα τραυματισμών. Ελπίζω όχι και για τις δύο πλευρές, αλλά δεν ξέρω. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Κάθε ομάδα που παίζει εδώ δεν είναι συνηθισμένη σε αυτό».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X