Υπάρχει έστω κι ένας που να μην το πιστεύει; Όχι, δεν υπάρχει!

Υπάρχει έστω κι ένας που να μην το πιστεύει; Όχι, δεν υπάρχει!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τα ταξίδια της κιτρινόμαυρης καρδιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προφανώς, ακόμα και όσοι είμαστε άτυχοι και μείναμε πίσω, οι καρδιές μας θα βρίσκονται και θα χτυπάνε το βράδυ της Πέμπτης στην Μασσαλία, εκεί όπου θα γίνει κάτι περισσότερο από ένας σπουδαίος ευρωπαϊκός αγώνας. Κι αυτό το «κάτι περισσότερο» έχει τις ρίζες του από τις μάχες των δύο ομάδων στο μακρινό 1989. Εκεί όπου η Νέα Φιλαδέλφεια και το Βελοντρόμ έγιναν ξαδέρφια και οι οργανωμένοι της ΑΕΚ με αυτούς της Μαρσέιγ αδέρφια, όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε σε γαλλικό περιοδικό από τους Ultras και αναδημοσιεύτηκε ύστερα από μερικά χρόνια στο εφημεριδάκι της Original.
Την Πέμπτη λοιπόν, όλων οι καρδιές μας θα χτυπάνε εκεί. Αλλά και την Τρίτη το βράδυ χτύπησαν στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων για την ομάδα χάντμπολ και την Τετάρτη θα χτυπάνε στη Σαρδηνία για την «μοναδική Βασίλισσα». Και το ταξίδι θα συνεχίζεται και όσοι είμαστε επιβάτες πάνω στα φτερά του δικέφαλου αετού, θα νιώθουμε ευλογημένοι.
Την Τρίτη, η ομάδα χάντμπολ πέτυχε κάτι που μόνο όποιος ζει τις καταστάσεις και τις συνθήκες, μπορεί να κατανοήσει το μέγεθος του επιτεύγματος. Γιατί το να παίζεις σε τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο, χωρίς να έχεις δικό σου γήπεδο να προπονείσαι, και να καταφέρνεις, όχι απλά να είσαι ανταγωνιστικός, αλλά να νικάς κιόλας, πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου μα καθόλου απλό και συνιστά μεγάλη υπέρβαση.
Και είναι κρίμα που η χρονική συγκυρία, με χιλιάδες γηπεδικούς ΑΕΚτζήδες να είναι ήδη στην Μασσαλία από την Τρίτη, δεν επέτρεψε σε αυτή την ομάδα να δει γεμάτο το Κλειστό των Άνω Λιοσίων. Αλλά θα γίνει κι αυτό! Η μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη όμως ήρθε και οι έστω και λίγοι «Ενωσίτες» που ήταν παρόντες, συνέβαλλαν τα μέγιστα σε αυτή.
Ξημερώνει Τετάρτη και είναι ημέρα της μπασκετικής ΑΕΚ. Κι αυτή κι αν έχει περάσει ουκ ολίγα. Αλλά έχει και την καρδιά και τη βαριά φανέλα, μα θεωρώ και την ομάδα, για να πάρει κι αυτή μια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη στη Σαρδηνία. Κι από τη Σαρδηνία στη… Μασσαλία. Την Πέμπτη. Στο Μπράιτον είχε ξεμείνει από αμυντικούς ο Ματίας, τώρα έχει απώλειες βασικών επιθετικών. Υπάρχει όμως έστω κι ένας που να μην το πιστεύει; Δεν υπάρχει, είναι η απάντηση. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα αυτής της ΟΜΑΔΑΣ. Η ΠΙΣΤΗ ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα!
Την ίδια ώρα, πίσω στην πατρίδα, είναι εντυπωσιακό, αλλά πέρα ως πέρα αληθινό, το πως μπορεί ύστερα από ένα ντέρμπι με την επεισοδιακή εξέλιξη που είχε, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, να ασχολούνται αμφότεροι με την ΑΕΚ. Μα θα μου πείτε και πριν το ντέρμπι, με την ΑΕΚ ασχολούνταν, αλλά να ασχολούνται και μετά και μάλιστα σε ντέρμπι που διακόπηκε;
Και να ψάχνουν να βρουν ποια θα είναι η καλύτερη λύση ώστε να μην… ευνοηθεί η ΑΕΚ; Και να παίζουν επικοινωνιακά ότι χαίρονται όσοι ήθελαν να τσακωθούν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνοντας δηλαδή οι ίδιοι πόσο καλά τα είχαν μεταξύ τους; Είναι να γελάει κανείς, που έλεγε και ο αείμνηστος Φίλιππας Συρίγος.
Anyway, που λένε και στο… χωριό μου, η ΑΕΚ προφανώς πορεύεται στο δικό της δρόμο και κοιτάει τη δουλειά της, την μπάλα της και το οικογενειακό της κλίμα. Με τον φίλαθλο κόσμο της, πραγματικό στήριγμά της σε όλα. Και παντού!

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X