Τσάβι: «Οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία για εμάς»

Τσάβι: «Οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία για εμάς»
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, τόνισε πως παρά τις πολλές απουσίες εν όψει του ματς με τη Σαχτάρ οι Καταλανοί δεν έχουν δικαιολογίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου:

«Οι τρεις βαθμοί αύριο εναντίον της Σαχτάρ είναι βασικοί για τον στόχο μας. Αυτό είναι το Champions League, η μεγαλύτερη διοργάνωση που υπάρχει για συλλόγους και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε εννέα βαθμούς.

Δεν χρειάζεται να πάρω το μυαλό κανενός από τον αγώνα του Σαββάτου με τη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί το Champions League σε κάνει να συγκεντρωθείς και να ενεργοποιηθείς. Η Σαχτάρ είναι μια δυναμική ομάδα, δυνατή και νομίζω ότι μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν μπορούμε να χάνουμε την εστίασή μας.

Παραμένω αισιόδοξος ότι κάποιοι από αυτούς θα παίξουν στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Ρεάλ.

Έχουμε πολλούς παίκτες εκτός, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει. Το στυλ δεν θα αλλάξει καθόλου».

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X