Ανησυχία από το Μεξικό για τον Πισάρο: «Έχασε τη θέση του στην ΑΕΚ»

Ανησυχία από το Μεξικό για τον Πισάρο: «Έχασε τη θέση του στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ανησυχούν από το Μεξικό για το μέλλον του Ροδόλφο Πισάρο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απουσία του Πισάρο από την αποστολή της ΑΕΚ έχει προκαλέσει ανησυχίες στην πατρίδα του διεθνή άσου.

Οι Μεξικανοί ανησυχούν μήπως ο Ματίας Αλμέιδα έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον μεσοεπιθετικό της Ένωσης, καθώς στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν συμπεριλαμβάνεται στις αποστολές.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας averdadnoticias.com, αναφέρει: «Η σεζόν 2023-24 ξεκίνησε πολύ θετικά για τον Ροδόλφο Πισάρο, με την άφιξή του στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, αλλά η συμμετοχή του αρχίζει να μειώνεται σιγά-σιγά τις τελευταίες εβδομάδες. Ο πρώην άσος της Τσίβας έμεινε εκτός αποστολής στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος και τώρα έμεινε εκτός για δεύτερο παιχνίδι.

Το πρόβλημα με τον παίκτη δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά ο Πελάδο τον άφησε εκτός ομάδας για το παιχνίδι του Europa League, όπου την Πέμπτη η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ, στον «όμιλο του θανάτου» με Μπράιτον και Άγιαξ. Την ίδια ώρα, ο Ροδόλφο Πισάρο θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να αντιστρέψει το κλίμα, με καλές εμφανίσεις, αλλά στις προπονήσεις, καθώς έχασε η θέση του στην εθνική Μεξικού και τώρα ίσως και στην Ελλάδα».
Βέβαια, από την ΑΕΚ δεν προκύπτει πρόβλημα με τον Πισάρο, μιας και έμεινε εκτός αποστολής στα ματς με Αστέρα και Μαρσέιγ λόγω ενοχλήσεων. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν βασικός και πολύ καλός, ενώ αν ήταν καλά θα ταξίδευε στη Μασσαλία, δεδομένων των απουσιών που αντιμετωπίζει η Ένωση μεσοεπιθετικά.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X