Μαρσέιγ - ΑΕΚ: Ξέμειναν στο Βουκουρέστι 30 φίλοι της Ένωσης που πήγαιναν για Μασσαλία!

Μαρσέιγ - ΑΕΚ: Ξέμειναν στο Βουκουρέστι 30 φίλοι της Ένωσης που πήγαιναν για Μασσαλία!
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη ταλαιπωρία για περίπου 30 φίλους της ΑΕΚ που ταξιδεύουν για Μασσαλία, με ευθύνη των αεροπορικών εταιριών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη ταλαιπωρία για περίπου 30 φίλους της ΑΕΚ που ταξιδεύουν για Μασσαλία, με ευθύνη των αεροπορικών εταιριών, όπως τονίζουν, έχοντας χάσει την ανταπόκρισή τους από το Βουκουρέστι.

Στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στο Βουκουρέστι έχουν ξεμείνει περίπου 30 φίλοι της ΑΕΚ που έχουν ως προορισμό τη Μασσαλία για το ματς της Πέμπτης με τη Μαρσέιγ.

Οι φίλοι της ΑΕΚ, μέσα στους οποίους είναι και οικογένειες, αναχώρησαν από την Αθήνα το πρωί για το Βουκουρέστι και από εκεί με ανταπόκριση άλλης εταιρίας θα «πέταγαν» για Μασσαλία.

Η πρώτη πτήση, ωστόσο, είχε καθυστέρηση με συνέπεια να φτάσουν στο Βουκουρέστι χάνοντας την ανταπόκριση για τη Μασσαλία!

Η ταλαιπωρία είναι μεγάλη, με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να τονίζουν ότι από τις αεροπορικές εταιρίες δεν ασχολήθηκε κανείς για το γεγονός ότι έχασαν την ανταπόκρισή τους, ξεμένοντας στη ρουμανική πρωτεύουσα.

Πηγή: gazzetta.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X