Στην διάθεση του Μόγιες σχεδόν ολόκληρη η ομάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Στην πόρτα της εξόδου από την Γουέστ Χαμ ο Μόγιες

Αισιόδοξος είναι ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, διότι πιστεύει ότι ολόκληρη η ομάδα του θα είναι έτοιμη για το ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέιβιντ Μόγιες είναι αισιόδοξος ότι θα έχει στη διάθεση του μία σχεδόν πλήρη ομάδα, για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Europa League με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (26-10-23) στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι μόνοι απόντες είναι ο Μπεν Τζόνσον και ο Άαρον Κρίσγουελ οι οποίοι είναι τραυματίες.

Ενώ κανένας από τους δύο δεν συμμετείχε στην ήττα από την Άστον Βίλα την Κυριακή, και οι δύο επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Η Γουέστ Χαμ έχει δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της στον 1ο όμιλο. Στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα έχει τη συμπαράσταση  1.600 φιλάθλων της, που -όπως έγινε γνωστό-εξάντλησαν τα εισιτήρια που ο αγγλικός σύλλογος είχε στη διάθεση του.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X