Με έξι παίκτες από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα στην αποστολή για το ματς με την Σαχτάρ

Τσάβι: «Πολύ δυνατός αντίπαλος η Ρεάλ - Θα άλλαζα θέση με κάποιον παίκτη μου για να αγωνιστώ»
Photo Credits: INTIME

Με έξι παίκτες από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, καθώς οι τραυματισμοί συνεχίζονται.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα πήρε έξι παίκτες που δεν είναι μέλη της πρώτης ομάδας στην αποστολή για τον αγώνα με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Champions League καθώς τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται ενόψει του Clasico.

Ο Πέδρι, ο Φρένκι ντε Γιονγκ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Ζιλ Κούντε, ο Ραφίνια και ο Σέρζι Ρομπέρτο παραμένουν εκτός ομάδας με προβλήματα τραυματισμών.

Ελλείψει αυτών, έξι μέλη της Μπαρτσελόνα Αθλέτικ (η εφεδρική ομάδα της Μπαρτσελόνα) επιλέχθηκαν για το παιχνίδι της Τετάρτης: ο τερματοφύλακας Άντερ Αστραλάγα, ο αμυντικός Έκτορ Φορτ, οι μέσοι Μαρκ Κασάδο και Αλέις Γκαρίδο, ο επιθετικός Μαρκ Γκούγιου και ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός Πάου Κουμπάρσι.

Ο δεκαεπτάχρονος Γκούγιου, ο οποίος έγινε γνωστός το απόγευμα της Κυριακής, αφού σημείωσε το νικητήριο γκολ για την Μπαρτσελόνα 23 δευτερόλεπτα μετά το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα, θα μπορούσε επίσης να προστεθεί σύντομα στους απόντες για την ανδρική ομάδα, καθώς κλήθηκε Εθνική Παίδων (U17) της Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ινδονησίας (10 Νοεμβρίου-2 Δεκεμβρίου).

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Μπαλντέ, Αραούχο, Ι. Μαρτίνεθ, Φεράν, Πένια, Ζοάο Φέλιξ, Κρίστενσεν, Αλόνσο, Ρομέου, Γκιντογκάν, Αστραλάγα, Γιαμάλ, Κασάδο, Φερμίν, Κουμπάρσι, Γκαρίδο, Φορτ, Γκούγιου.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X