Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το sold out από τους Γάλλους

Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το sold out από τους Γάλλους
Photo Credits: INTIME

Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε «sold out» με 64.500 φιλάθλους για το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H αναμέτρηση Mαρσέιγ – ΑΕΚ θα είναι sold out όπως ανακοινώθηκε από τον γαλλικό σύλλογο, με αρκετούς φίλους της Ένωσης να δίνουν το παρών στην αναμέτρηση, αφού οι οπαδοί των δυο ομάδων έχουν αδελφικές σχέσεις.,

Συγκεκριμένα ο σπουδαίος αγώνας της Πέμπτης(26/10) ανάμεσα στην Μαρσέιγ και την ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ» θα γίνει μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, καθώς η διοίκηση των Γάλλων έχει ανακοινώσει πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση έχουν κάνει «φτερά».

«Μετά το Μαρσέιγ-Μπάιτον, σειρά έχει ο αγώνας με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί απόγευμα της Πέμπτης. Και θα γίνει σε συνθήκες sold out. Ένα γήπεδο αντάξιο των μεγάλων βραδιών με νέο ρεκόρ προσέλευσης, περισσότεροι από 64.500 οπαδοί θα είναι παρόντες για να δείξουν τη δύναμη του λαού της Μαρσέιγ», αναφέρει ο σύλλογος της Μασσαλίας.

Συνεπώς το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League θα είναι sold out, με τους οπαδούς της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ που έχουν αδελφικές σχέσεις να αναμένεται να δώσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Βελοντρόμ» της Μασαλίας έχει χωρητικότητα 64.500 θέσεις.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X