Δημάτος: «Αυτά πρέπει να κάνουν οι ελληνικές ομάδες στα ερχόμενα ευρωπαϊκά ματς!» (ΦΩΤΟ)

Δημάτος: «Αυτά πρέπει να κάνουν οι ελληνικές ομάδες στα ερχόμενα ευρωπαϊκά ματς!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Δημάτου για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μία ανάρτηση στα social media, ο Ανδρέας Δημάτος αναλύει όλα όσα πρέπει να κάνουν οι ελληνικές ομάδες στην 3η και 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά όσα θα πρέπει να κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες, ώστε να ευνοηθεί η Ελλάδα ως σύνολο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Στη σκιά της… κροτίδας του «Καραϊσκάκης» το ελληνικό ποδόσφαιρο ετοιμάζεται ή τουλάχιστον θα έπρεπε να ετοιμάζεται και να κάνει φόκους αποκλειστικά στις δύο επόμενες αγωνιστικές των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Παραδοσιακά η τρίτη και η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων από την πρώτη σεζόν θέσπισής τους, όταν οι ομάδες αντιμετωπίζουν εντός και εκτός τον ίδιο αντίπαλο, είναι αυτές που σε μεγάλο ποσοστό καθορίζουν τη διαδικασία της πρόκρισης. Για τη χώρα μας ο αγώνας είναι διμέτωπος…
Σε πρώτο επίπεδο η προσπάθεια των τεσσάρων εκπροσώπων μας για πρόκριση και για παραμονή στο ευρωπαϊκό προσκήνιο και μετά τον Δεκέμβριο.

Σε δεύτερο επίπεδο η μάχη με πέντε χώρες προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής της χώρας μας στην 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA, κάτι που θα καθορίσει εν πολλοίς την τύχη των ομάδων μας πιθανότατα στις δύο σεζόν της επόμενης τριετίας στα Κύπελλα Ευρώπης με τις πολλές ενδιαφέρουσες αλλαγές, αλλά και τις πολύ καλές οικονομικές προοπτικές.
Και είναι πολύ απλό το που… στοχεύουμε σε αυτές τις δύο αγωνιστικές (3η και 4η) και στις τρεις διοργανώσεις, εκτός φυσικά από τους οχτώ αγώνες των δικών μας ομάδων.

Δεν θέλουμε τρελά πράγματα…

Παραθέτω:

-Αρχικά στο Champions League να κάνουν το δύο στα δύο Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ και Λειψία απέναντι σε Σαχτάρ, Κοπεγχάγη και Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα

-Στο Europa τις δύο αναμενόμενες νίκες της Φράιμπουργκ στη διπλή αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα και για να περιοριστούν οι ελπίδες πρόκρισης της νεοφώτιστης ομάδας στον όμιλο του Ολυμπιακού, αλλά και για το ψαλίδισμα της απόστασης από τη Σερβία. Επίσης στο… σουηδικονορβηγικό ντέρμπι Χάκεν-Μόλντε υποστηρίζουμε με φανατισμό την πρωταθλήτρια Σουηδίας στη μάχη για την τρίτη θέση του ομίλου της…

-Τέλος στο Conference αναμένουμε τις διπλές νίκες Μπεσίκτας και Φιορεντίνα επί Μπόντο Γκλιμτ και Τσουκάριτσκι και ό,τι καλύτερο μπορούν να κάνουν οι Σλοβάκοι της Σπάρτακ Τρνάβα στη διπλή μονομαχία τους με τη Νόρτζελαντ.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις και φυσικά με πιο βασική να συνεχιστεί στα ίδια επίπεδα η αξιοπρεπέστατη μέχρι σήμερα παρουσία των τεσσάρων ελληνικών ομάδων, η Ελλάδα έχει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου (με την ολοκλήρωση της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων) σε απόσταση αναπνοής από την 15η θέση έχοντας ξεπεράσει Ισραήλ (με το γνωστό πρόβλημα για τις ομάδες του), Νορβηγία, Ουκρανία και να διεκδικεί τον μεγάλο στόχο όχι απέναντι στην Τσεχία (προσωπική εκτίμηση) αλλά με περισσότερες πιθανότητες κόντρα σε Σερβία ή Δανία.

Σε κάθε περίπτωση οι δύο επόμενες αγωνιστικές θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση σε πολύ μεγάλο βαθμό: και για το αν οι τέσσερις ομάδες μας συναντηθούν εκ νέου, μετά το Μονακό, και στη Νιόν στις 18 Δεκεμβρίου, αλλά και για τη μάχη της 15ης θέσης που θα δημιουργήσει πολύ καλύτερες προϋποθέσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ευρωπαϊκή τριετία 2024-27 με τεράστιες αλλαγές σε σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τα Κύπελλα Ευρώπης!»

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X