Κυπαρίσσι στη μνήμη του Βάκη φυτεύτηκε στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας (VIDEO)

Κυπαρίσσι στη μνήμη του Βάκη φυτεύτηκε στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στη μνήμη του αδικοχαμένου Πάρη Βάκη τοποθετήθηκε κυπαρίσσι στο Άλσος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα κυπαρίσσι τοποθετήθηκε πριν λίγες μέρες στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας στη μνήμη του αδικοχαμένου Πάρη Βάκη ο οποίος υπέκυψε το καλοκαίρι στα τραύματα που του προκάλεσαν ληστές χαλκοσωλήνων σε εργοτάξιο στη περιοχή των Άνω Λιοσίων στο οποίο και εργαζόταν.

Ο Βάκης ηταν οπαδός της Ένωσης και συνδύασε το όνομά του με τους αγώνες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα ο οπαδός του δικεφάλου έκανε το 2015 απεργία πείνας προκειμένου να χτιστεί το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα την ίδια περίοδο πρωτοστάτησε στην συσπείρωση και την ενότητα όλων των κιτρινόμαυρων οπαδών με μοναδικό στόχο την κατασκευή του γηπέδου.

Ο Βάκης μπορεί πλέον να μην είναι κοντά μας αλλά οι οπαδοί του «Δικεφάλου» δεν τον ξεχνούν και συνεχίζουν να τιμούν τη μνήμη του προστατεύοντας το κυπαρίσσι στο Άλσος.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X