Ισραήλ: Στόχος η 25η Νοεμβρίου για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ισραήλ: Στόχος η 25η Νοεμβρίου για επανέναρξη του πρωταθλήματος
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της ισραηλινής Λίγκας Άρι Στάινμπεργκ ανέφερε σε δηλώσεις την 25η Νοεμβρίου έχουν κυκλώσει ως ημέρα επανέναρξης του πρωταθλήματος μπάσκετ στο Ισραήλ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα μήνα από τώρα, δηλαδή, στις 25 Νοεμβρίου ελπίζει ο Άρι Στάινμπεργκ, πρόεδρος του πρωταθλήματος στο Ισραήλ, ότι η αγωνιστική δράση θα μπορέσει να εκκινήσει ξανά. Το πρωί της Τρίτης (24/10) οι άνθρωποι που βρίσκονται στις διοικητικές θέσεις της Winner League είχαν μία τηλεδιάσκεψη, στη διάρκεια της οποίας έθεσαν αυτό τον χρονικό ορίζοντα για την επανέναρξη της δράσης, ενώ ο κ. Στάινμπεργκ έστειλε και σχετική επιστολή προς τις ομάδες

«Ελπίζω να είστε ασφαλείς και υγιείς σε σώμα και ψυχή. Το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, το Ισραήλ βίωσε μια τρομοκρατική επίθεση που μας άφησε όλους σοκαρισμένους. Παρά το τραγικό γεγονός, το Ισραήλ έδειξε την ανθεκτικότητά του. 16 μέρες μετά, αντιμετωπίζουμε την κατάσταση στο νότο και αντέχουμε. Πονάει, αλλά αρχίζουμε να επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Είδαμε το έθνος μας να ενώνεται για έναν κοινό στόχο και τώρα είμαστε όλοι στο δρόμο για να ξαναχτίσουμε τη ζωή μας.

Η διοίκηση του πρωταθλήματος βοήθησε πολλούς παίκτες και τις οικογένειές τους να οργανώσουν πτήσεις στο εξωτερικό και μάλιστα κάλυψε τα έξοδα διαμονής τους. Αρκετοί παίκτες, ειδικά εκείνοι των οποίων οι ομάδες δεν παίζουν στην Ευρώπη, επέστρεψαν πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο ένας σημαντικός αριθμός παικτών επέλεξε να μείνει στο Ισραήλ. Αφού λάβαμε την άδεια από τη Διοίκηση Εσωτερικού Μετώπου για να συνεχίσουμε τις αθλητικές δραστηριότητες, θέλουμε να καλέσουμε όλους τους παίκτες στο Ισραήλ για να επιστρέψουν στις προπονήσεις με τις ομάδες τους, καθώς στοχεύουμε να γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 25 Νοεμβρίου.

Σας διαβεβαιώ ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με την ασφάλεια να αποτελεί την μεγάλη μας προτεραιότητα. Το Ισραήλ επιστρέφει στην κανονικότητα, με τα σχολεία και άλλα ιδρύματα να συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους. Όπως σημειώθηκε, σύντομα θα επιστρέψει και ο επαγγελματικός αθλητισμός. Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια κατά την επιστροφή σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X