Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ (24/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ (24/10)

Η 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι του στοιχήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ίντερ – Σάλτσμπουργκ 19:45

Από μια άνετη νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ίντερ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Τορίνο με σκορ 3-0. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς απέναντι σε Σοσιεδάδ και Μπενφίκα, με την Σάλτσμπουργκ να δείχνει πιο βατός αντίπαλος. Οι Αυστριακοί κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη στην πρεμιέρα στην έδρα της Μπενφίκα, ωστόσο ήταν κατώτεροι των περιστάσεων στο ματς που ακολούθησε κόντρα στην Σοσιεδάδ και μοιραία ήρθε η ήττα. Η ήττα μάλιστα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, δείχνει και αρκετά από τα προβλήματα της φετινής σεζόν. Ο Τέρζιτς αποτελεί την πιο σημαντική απουσία της.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Ίντερ είναι σε καλή κατάσταση και θα φτάσει στη νίκη. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με  Over 2,5.

Γαλατασαράι – Μπάγερν 19:45

Πήρε το ντέρμπι με την Μπεσίκτας και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της επιβεβαιώνοντας τις υψηλές προσδοκίες, οι οποίος υπάρχουν από το ξεκίνημα της σεζόν. Η μεγάλη νίκη μάλιστα μέσα στο “Ολντ Τράφορντ” επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 2η αγωνιστική, έχει φέρει ένα ντελίριο ενθουσιασμού στους Τούρκους ενόψει των δύο αναμετρήσεων με την Μπάγερν. Οι Γερμανοί είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί του γκρουπ, μετρώντας ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πήραν εύκολη νίκη στην Μπουντεσλίγκα εκτός έδρας το Σάββατο και το σημερινό ματς θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό τεστ σε μια καυτή έδρα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Μάλλον έφτασε η ώρα για την ήττα της Γαλατασαράι. Πάμε σε ένα combo bet με 2&Goal/Goal.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη 22:00

Τα δύο ματς με την Κοπεγχάγη είναι πολύ πιθανό να καθορίσουν και την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Οι δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την αγγλική ομάδα, η οποία αν δεν καταφέρει να πάρει σήμερα τη νίκη, μπαίνει σε μπελάδες. Στο πρωτάθλημα πάντως οι συνεχόμενες επιτυχίες διόρθωσαν κάπως το κλίμα στα αποδυτήρια. Η Κοπεγχάγη από την πλευρά της μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στην Τουρκία, δεν μπόρεσε να κοντράρει την Μπάγερν και να αποφύγει την ήττα. Ωστόσο είναι σε καλή κατάσταση και το αποδεικνύει εντός συνόρων σχεδόν σε κάθε αγωνιστική. Λογικό αουτσάιντερ πάντως σήμερα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Γιουνάιτεντ θα φτάσει στη νίκη, όμως το θέμα είναι η έκταση του σκορ. Πάμε σε 1&Under 4,5.

Μπράγκα – Ρεάλ Μαδρίτης 22:00

Παλεύει όλα της τα παιχνίδια μέχρι τέλους η Μπράγκα. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε στο φινάλε από τη Νάπολι και στη συνέχεια πέτυχε μια απίθανη ανατροπή κόντρα στην Ουνιόν στο Βερολίνο από το εις βάρος της 2-0. Το έργο της σαφώς και θα είναι πολύ δύσκολο κόντρα στην Ρεάλ, όμως έχει την ποιότητα να απειλήσει. Από την πλευρά της η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν θαμπώνει με τις εμφανίσεις της αλλά ο Ιταλός τεχνικός έχει βρει έναν τρόπο να την κρατά φουλ ανταγωνιστική. Σήμερα καλείται να δείξει τα αντανακλαστικά της και αμυντικά αφού η Μπράγκα δεδομένα θα την απειλήσει στο ανοιχτό γήπεδο.

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X