Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: Ο φόρος τιμής της Γιουνάιτεντ και το αντίο του Γκάρι Νέβιλ

Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: Ο φόρος τιμής της Γιουνάιτεντ και το αντίο του Γκάρι Νέβιλ
Photo Credits: INTIME

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε ο Γκάρι Νέβιλ τον θρύλο της Γιουνάιτεντ, την ώρα που η αγγλική ομάδα ετοιμάζεται να τον τιμήσει στο αποψινό αγώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φτωχότερη είναι από το απόγευμα του Σαββάτου (21/10) η οικογένεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς από τη ζωή έφυγε ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο τελευταίος επιζών του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος του Μονάχου το 1958 και -κατά πολλούς- ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έβγαλε το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να δώσει το βράδυ της Τρίτης (24/10) το πρώτο ματς στο “Όλντ Τράφορντ” μετά τον χαμό του θρύλου της ομάδας, κόντρα στην Κοπεγχάγη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League, με τους πάντες στον σύλλογο να προετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο στον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε στη θέση του Άγγλου παλαίμαχου στην κερκίδα να βρίσκεται ένα στολισμένο στεφάνι, ενώ όλα τα μέλη του συλλόγου και οι παίκτες θα φορούν μαύρο περιβραχιόνιο.

Επίσης, με τη σύμφωνη γνώμη της UEFA, πριν από την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ και το εξώφυλλο του προγράμματος του αγώνα θα κοσμεί η φιγούρα του θρύλου του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η στενοχώρια και η θλίψη που έχει σκεπάσει τα πάντα πάνω από τον σύλλογο, δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστους και πρώην παίκτες της ομάδας που έζησαν από κοντά τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, όπως ο Γκάρι Νέβιλ, με τον άλλοτε δεξιό μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αφήνει ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο φέρετρο του θανόντα: «Ο μεγαλύτερος Άγγλος ποδοσφαιριστής και ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η επιτομή του τι πρέπει να διαθέτει ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ειλικρίνεια, κουράγιο, να είναι σκληρός εργάτης, πίστη και ταλέντο! Τα “Μωρά του Μπάσμπι” είναι οι ήρωές μου και ελπίζω να αγκαλιάζεται ο ένας τον άλλον αυτή τη στιγμή. Το να σου πω ευχαριστώ δεν αρκεί για όλα όσα έχεις κάνει για τον σύλλογό μας».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X