Στουργκάρδη: Η ρήτρα του Γκιρασί και η πιθανότητα αποχώρησης από τον Γενάρη

Στουργκάρδη: Η ρήτρα του Γκιρασί και η πιθανότητα αποχώρησης από τον Γενάρη
Photo Credits: INTIME

Ρήτρα «δώρο» έχει ο Γκιρασί της Στουργκάρδης και πρώτος σκόρερ της Bundesliga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σερού Γκιρασί είναι ο άνθρωπος της περιόδου. Ο 27χρονος επιθετικός από τη Γουινέα είναι ασταμάτητος, καθώς σκοράρει με τρομερή άνεση και βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της Bundesliga με 14 γκολ, μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Αναμενόμενα, ο Γκιρασί βρίσκεται στα «ραντάρ» πολλών ομάδων της Ευρώπης. Σύμφωνα μάλιστα με τα γερμανικά Μέσα, ο 27χρονος επιθετικός έχει με τη Στουτγκάρδη μια ρήτρα «δώρο» η οποία ενεργοποιείται για… πλάκα. Όπως αναφέρει το γερμανικό «Sky», ο Γκιρασί έχει ρήτρα 20 εκατομμυρίων με τους Σουηβούς!

Ο 27χρονος ωστόσο δεν αναμένεται να αποχωρήσει τον ερχόμενο Γερνάρη, καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και η Στουγκάρδη θέλουν να ολοκληρώσουν μαζί τη σεζόν, με τη μεταγραφή του επιθετικού από τη Γουινέα να παίρνει παράταση για το καλοκαίρι…

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Γκιρασί έχουν «τρελάνει» τους Γερμανούς, με τον 27χρονο μάλιστα να αναδεικνύεται ποδοσφαιριστής του μήνα για τον Σεπτέμβριο, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X