Ποστέκογλου: Κατέρριψε άλλο ένα «ιστορικό» ρεκόρ

Ποστέκογλου: Κατέρριψε άλλο ένα «ιστορικό» ρεκόρ
Photo Credits: INTIME

Κατάφερε να γράψει ιστορία ο Άγγελος Ποστέκογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακάθεκτη, ασταμάτητη και μόνη πρώτη η Τότεναμ. Με μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση τα «σπιρούνια» επικράτησαν «σβηστά» με 2-0 της Φούλαμ και σκαρφάλωσαν στην κορυφή της Premier League, αφήνοντας πίσω τους πάντες.

«Αρχιτέκτονας» αυτής της ομάδας δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Ποστέκογλου. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, παίζοντας μάλιστα και ωραίο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, με τη νίκη απέναντι στους συμπολίτες, ο Ποστέκογλου κατάφερε να «σπάσει» ένα «θρυλικό» ρεκόρ στην Premier League, καθώς έγινε ο «rookie» προπονητής με τους περισσότερους βαθμούς μετά από εννιά αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Τότεναμ, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 23 βαθμούς μετά από εννιά αγωνιστικές, έχοντας «χάσει» μόλις τέσσερις. Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι πλέον ο Γκους Χίντινγκ, ο οποίος είχε καταφέρει να «μαζέψει» 22 βαθμούς στην πρώτη του σεζόν στην Τσέλσι τη σεζόν 2008/09, ενώ τους ίδιους βαθμούς είχε συγκεντρώσει με τη Νόριτς ο Μάικ Γουόκερ τη σεζόν 1992/93.

Ένα τεράστιο επίτευγμα για τον Ελληνοαυστραλό κόουτς που έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στα γήπεδα της Premier League, παρουσιάζοντας μέχρι στιγμής μια από τις πιο δυνατές Τότεναμ ever!

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X