Για πάντα στους Μπακς ο Γιάννης - Συμφώνησε για νέο τριετές max με 186 εκατ. δολάρια!

Για πάντα στους Μπακς ο Γιάννης - Συμφώνησε για νέο τριετές max με 186 εκατ. δολάρια!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αποφασισμένος να περάσει ολόκληρη την καριέρα του στους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς ήρθε σε συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρουν τόσο ο Σαμς Χαράνια, όσο και ο Έντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Έλληνας σούπερ σταρ δεσμεύει το μέλλον του με τους Μιλγουόκι Μπακς, αφού θα υπογράψει νέο μάξιμουμ συμβόλαιο που θα του αποφέρει 186 εκατ. δολάρια για τρία χρόνια.

Πλέον ο Γιάννης θα μείνει στους Μπακς έως το καλοκαίρι του 2028, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να διατηρεί το δικαίωμα να κάνει opt out στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Γιάννης έφτασε πιο κοντά από ποτέ στην… έξοδο αφού με δηλώσεις του άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους Μπακς, αν δεν φτιάξουν ομάδα πρωταθλητισμού, όμως η έλευση του Ντάμιαν Λίλαρντ άλλαξε τα δεδομένα.

Έτσι, ο «Greek Freak» βλέποντας την προοπτική που υπάρχει στα «Ελάφια», αποφάσισε να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει την 11η σεζόν του στο NBA με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

O GM των Μπακς, Τζον Χορστ είχε συνάντηση με τον ατζέντη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Άλεξ Σαράτση, την Κυριακή στο Σικάγο με τις δύο πλευρές να δουλεύουν πάνω στις λεπτομέρειες της επέκτασης του συμβολαίου.

Αφού οι δύο άνδρες ολοκλήρωσαν με επιτυχία της επαφές, ο Έλληνας σούπερ σταρ έδωσε την τελική έγκριση για την υπογραφή της τριετούς επέκτασης του συμβολαίου του λίγο πριν εκπνεύσει η σχετική διορία που είχε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις 11 σεζόν του με την φανέλα των Μπακς έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα, ενώ έχει αναδειχθεί και δύο φορές ως ο MVP της regualar season, αλλά και ως ο MVP των τελικών το 2021.

Παράλληλα ο «Greek Freak» στην πλούσια καριέρα του έχει συμμετάσχει σε εφτά συνεχόμενα All-Star Game από το 2017, κερδίζοντας το βραβείο του MVP το 2021, ενώ έχει επιλεγεί πέντε φορές στην πρώτη ομάδα του NBA και δύο φορές στην δεύτερη.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X