Αντσελότι: «Το Champions League είναι η διοργάνωση που αρέσει περισσότερο στη Ρεάλ»

Αντσελότι: «Το Champions League είναι η διοργάνωση που αρέσει περισσότερο στη Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Την προτίμηση του στο Champions League εξέφρασε ο Ιταλός προπονητής της Βασίλισσας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ανοικτά πως είναι μια ξεχωριστή Ρεάλ στο Champions League και πως η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτήν.

Όλοι γνωρίζουμε πως Ρεάλ Μαδρίτης και UEFA Champions League είναι δύο έννοιες συνώνυμες πλέον. Αυτό ήταν και το θέμα συζήτησης στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι των Μερένχες με την Μπράγκα, το γεγονός πως ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια έχει περισσότερες κατακτήσεις Champions League από ότι πρωταθλήματα Ισπανίας.

Σε αυτό ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε:

«Έχουμε περισσότερους τίτλους Champions League τα τελευταία χρόνια σε σύγκριση με τίτλους πρωταθλήματος; Αυτή είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση για την Ρεάλ. Μας αρέσει περισσότερο από κάθε άλλη. Είναι ξεχωριστή”, τόνισε αρχικά, προτού προσθέσει:

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τους παίκτες για το Clasico. Εστιάζουμε στο ματς με την Μπράγκα, που είναι το σημαντικότερο παιχνίδι για μας αυτή τη στιγμή» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα κόντρα στη Μπράγκα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X