Θέλουν και διαιτητές elite τρομάρα τους...

Θέλουν και διαιτητές elite τρομάρα τους...
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει σε ένα ακόμη ντέρμπι ντροπής μεταξύ των δύο αιωνίων για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τα καμώματά τους και έχει υστερόγραφο...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Θα το πάρουμε στα χαρτιά», δήλωσε ότι άκουσε ο γιατρός του αγώνα να λένε οι εκπρόσωποι και των δυο ομάδων, αλλά εγώ δεν τον πιστεύω! Αποκλείεται ντε… Αφού αυτές οι δύο ομάδες, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ποτέ δεν επιδιώκουν κάτι τέτοιο… Έλα που η πουτ@ν@ η ζωή τα φέρνει έτσι και επιτυγχάνει την απόλυτη ξεφτίλα αυτών που πέρυσι τολμούσαν να κουνήσουν το δάχτυλο στην ΑΕΚ, για τα αποδεδειγμένα κοντά δοκάρια στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο! Τολμούν να λερώνουν το στόμα τους για την Ένωση, αυτοί που έχουν διαχρονικά καταστρέψει ότι πιο όμορφο υπάρχει, το ίδιο το ποδόσφαιρο, χωρίς ντροπή και με περίσσιο θράσος κατηγορούσαν αυτοί τον Δικέφαλο.

Δίχως βέβαια να ασχολούνται με τα χάλια τους τα οποία βγαίνουν το ένα πίσω από το άλλο. Η αγωνιστική που δεν ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα που προεδρεύει (της διοργανώτριας αρχής) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε ένα ντέρμπι της ομάδας του και φυσικά στην έδρα του, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε. Ας λυσσάξουν μεταξύ τους και να ξεφτιλίσουν τα πάντα τους για το ποιος ευθύνεται για αυτό το γεγονός, μας είναι αδιάφορο, αλλά να βλέπουν και τη μεγάλη εικόνα του προϊόντος που επιμένουν να απαξιώνουν και την ίδια ώρα να αξιώνουν για αυτό τα καλύτερα. Μιλάμε για δύο χρόνια η Superleague αποτελεί το απόλυτα ακυβέρνητο καράβι που το στέλνουν στα βράχια οι ίδιοι που τη διοικούν.

Κι όμως έχουν το θράσος να κουνάνε το δάχτυλο σε άλλους. Θέλοντας να κρύψουν την ανυπαρξία τους, το γελοίο του πράγματος να μη μπορούν να προστατέψουν το αντικείμενο που έπρεπε να υπηρετούν, έστω στην έδρα τους και όμως να τα βάζουν με όλους τους άλλους. Μέρες πριν τη σέντρα στο Φάληρο ασχολούνταν με τον ορισμό του Ιταλού διαιτητή και του συμπατριώτη του και τα έχωναν στην ΚΕΔ (και οι δύο ομάδες και ο επικοινωνιακός στρατός τους) για την κάκιστη επιλογή με τον ορισμό του Ιταλού ρέφερι. Εννοείται δεν επικοινωνούν στον κόσμο πως δεν γινόταν να βρεθεί καλύτερος, δεν βολεύει να εξυπηρετηθεί ο σκοπός τους…

Ήρθε όμως το ίδιο το ματς, τα δικά τους χάλια, να τους ξεγυμνώσουν και τους δύο! Θέλουν και elite κατηγορίας διαιτητή τρομάρα τους… Γελοιοποίηση σε όλο της το μεγαλείο και σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ο οποίος ασχολήθηκε και χθες για τους λάθος λόγους με την Ελλάδα και το πρωτάθλημα της, όπως και πέρυσι όταν έπαιξε ο Ολυμπιακός ντέρμπι και δη με την ΑΕΚ εντός. Τότε κλωτσούσαν μπάλες, έκαναν πέσιμο στα αποδυτήρια, ντου στο γήπεδο τα …παλικάρια τους και έφταιγε δήθεν ο Ιταλός σούπερ ρέφερι και πουλέν του αρχιδιαιτητή της UEFA και όταν τους ρωτούσες “γιατί δεν πάτε στον Τσέφεριν να τα διαλύσετε όλα”, δεν έβγαζε κιχ κανείς.

Η ΑΕΚ που έπαιξε στο Περιστέρι και αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο

Αν είναι δυνατόν με ποιους ασχολούμαστε… Πως να μην όμως! Όλο το μαράζι τους και το πρόβλημά τους ήταν “μην πανηγυρίζουν όσοι θέλανε να τσακωθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός”! Μαρτυράνε χωρίς ξύλο για τις άριστες έως αδελφικές σχέσεις που έχουν εδώ και χρόνια, τη στιγμή που ταυτόχρονα προσπαθούν να στείλουν μηνύματα η μία στην άλλη πλευρά, για να μη τα σπάσουν και να μη γίνει το χατήρι όσων τους θέλουν στα μαχαίρια. Τόσο μπούφοι είναι που θεωρούν ότι στην ΑΕΚ ασχολείται κανείς σοβαρά με τα καμώματά τους. Ότι έστω για κάποια ώρα τους έχουν για σοβαρούς και το ίδιο αυτά που λένε και κάνουν για να φέρουν ξανά το σκοτάδι στο ποδόσφαιρο και το ελληνικό πρωτάθλημα!

Τώρα θα πάνε στα δικαστήρια, καμία σχέση βέβαια με τη λύσσα αν πρωταγωνιστούσε η ΑΕΚ, ήδη τα πάντα ηρέμησαν όπως προφανώς απαίτησαν από ψηλά! Πέρυσι με τα δοκάρια οι ανακοινώσεις πρασίνων και κόκκινων ήταν η μία πίσω από την άλλη, τα επικοινωνιακά όπλα σε φουλ τέμπο δουλειάς, οι υπάλληλοι σε οργασμό κειμένων και απόψεων για την κακιά ΑΕΚ που αξίωσε το αυτονόητο: να αλλάξουν τα δοκάρια και να παιχθεί το ματς, όχι να το πάρει στα χαρτιά, όπως και τελικά έγινε: το ματς στο Περιστέρι οι νταμπλούχοι το πήραν και πάλι στο χορτάρι, στα ίσα, με απουσίες, δίχως φορ και με μια ομάδα απέναντί της λυσσασμένη όπως και την εξέδρα απόλυτα ξανά εχθρική!

Θέλουν και διαιτητές elite τρομάρα τους...

Τώρα δεν τρέχει τίποτα… Καμία ανακοίνωση, ΚΑΜΙΑ, ενώ με μια κάρτα στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο έγινε ο κακός χαμός. Αν έπεφτε μια χαρτοπετσέτα θα έκαναν αναστροφή και θα έφευγαν από τον Ολυμπιακό στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπως το χουν κάνει ξανά και ξανά, αλλά τώρα αξιώνουν να γίνει το ματς από το 49′ και έπειτα. Συνεχίζουν επικοινωνιακά να αποδεικνύουν πόσο χαμένα τα έχουν, όλοι τους, με αποτέλεσμα να τα έχουν χάσει και να μη γνωρίζουν πλέον τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, πώς άλλωστε να το ξεχωρίσουν που πότισαν το κεφάλι τους με αυτά; Πάνε στα χαμένα, τα ρίχνουν σε γιατρό, δεν ξέρουν καν το ρόλο που βαράει και φυσικά προκαλούν γέλιο!

Μνημείο όσα ακούσαμε να λέγονται από τα χείλη του προέδρου της Superleague, το ίδιο και από τον αντιπρόεδρό του, έπος η… αφωνία του Παναθηναϊκού (του κατά τα άλλα λαλίστατου σε άλλες περιπτώσεις) και στο τέλος στη σούμα: Η απόλυτα ξεφτίλα τους σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Κι όμως αυτοί κουνάνε το δάχτυλο στην ΑΕΚ… Αφού δεν είπαν ότι ευθύνεται η πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Ελλάδας πάλι καλά, ή ο ίδιος ο Μελισσανίδης, ικανοί ήταν να το έκαναν και αυτό…

Θέλουν και διαιτητές elite τρομάρα τους...

Υγ: Στην Τρίπολη τίποτα δεν έγινε τυχαία από την Αστυνομία και όσα ακολούθησαν από τον επίσημο Αστέρα που (δίχως να υπάρχει τότε αποβολή) ψαχνόταν να βγάλει ανακοίνωση σε βάρος της ΑΕΚ για τον Σιδηρόπουλο και να απαξιώσει το διπλό της επειδή έκανε το 0-1 σε χρόνο που πόνεσε πολύ! Παράλληλα είχαν στήσει έργο για δήθεν… έκτροπα, προσπάθησαν με τη βοήθεια της αστυνομίας, αλλά δεν έγινε τίποτα στο γήπεδο και παράλληλα έπειτα έγιναν τα αίσχη στο Φάληρο και κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου τους. Αλήθεια στο Φάληρο τόσα καπνογόνα και κροτίδες πως πέρασαν άραγε; Πάλι είναι το μόνο γήπεδο που η ΕΛ.ΑΣ δεν κάνει τη δουλειά της; Πόσες προσαγωγές έγιναν; Πόσες συλλήψεις για καπνογόνα και άλλα αντικείμενα και κροτίδες; Τίποτα πάλι ε; Όλα τα ξέρουμε, όλα θα τα γράφουμε, για αυτούς που είναι συνένοχοι στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη και έχουν το θράσος να βγάζουν γλώσσα και ανακοινώσεις!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X