Τούχελ για Μαζραουί: «Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο μπορεί να παίξει με την Γαλατασαράι»

Σάλος με Γερμανό Βουλευτή - Ζήτησε την απέλαση του Μαζράουι της Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Ο Μαζραουί επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Τούχελ δήλωσε ότι μπορεί να παίξει κόντρα στη Γαλατασαράι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τετάρτη (24-10-23) και ώρα 19:45 η Γαλατασαράι φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και το θέμα που απασχολεί την γερμανική ομάδα είναι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Μαζραουί.

Ο Μαροκινός απολογήθηκε στους ανθρώπους της Μπάγερν, μετά την στήριξή του στην Παλαιστίνη, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν πως ο Μαζραουί θα παραμείνει στην ομάδα του, παρά τις πολιτικές αντιδράσεις.

Ο ποδοσφαιριστής της γερμανικής ομάδας ήταν εκτός προπονήσεων εξαιτίας τραυματισμού, όπως ανέφεραν από την Μπάγερν, όμως επέστρεψε και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί απέναντι στην Γαλατά.

«Ο Μαζραουί έκανε προπονήσεις ατομικά εξαιτίας του τραυματισμού του. Επισπεύσαμε την διαδικασία ανάκαμψής του, πάντα σε συνομιλία με τον παίκτη.

Προπονήθηκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση. Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο μπορεί να παίξει αύριο» ανέφερε ο Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X