Πέισερς και Νέσμιθ συμφώνησαν σε επέκταση συμβολαίου

Πέισερς και Νέσμιθ συμφώνησαν σε επέκταση συμβολαίου

Ο Άαρον Νέισμιθ θα συνεχίσει για τρια ακόμα χρόνια με τους Ιντιάνα Πέισερς αφού συμφώνησε σε νέο συμβόλαιο 11εκ/χρόνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ιντιάνα Πέισερς κι ο γκαρντ/φόργουορντ, Άαρον Νέσμιθ, συμφώνησαν σε τριετή επέκταση της συνεργασίας τους, ύψους 33 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν 2023/2024 («αυλαία» την Τετάρτη με τους Ουίζαρντς), όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποί του τη Δευτέρα (23/10) στο ESPN.

Ο 24χρονος, μπαίνει στην τέταρτη σεζόν του στο ΝΒΑ, προερχόμενος από την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του στο σκοράρισμα, έχοντας κατά μέσο όρο 10.1 πόντους σε 73 παιχνίδια (στα 60 ξεκίνησε στην πεντάδα) των Πέισερς την περασμένη σεζόν, έχοντας αποκτηθεί στο πλαίσιο της ανταλλαγής που έστειλε τον Μάλκολμ Μπρόγκντον στη Βοστόνη τον Ιούλιο του 2022.

Ο Νέσμιθ έχει μέσο όρο 6.7 πόντους σε 171 ματς καριέρας (στα 64 ξεκίνησε στην πεντάδα) με τους Σέλτικες και τους Πέισερς. Επιλέχθηκε από τους «Κέλτες» στο νούμερο 14 του ντραφτ του 2020.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X